No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy No Remorse

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Won - resto druid

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Wonhio
Anonymní

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptyFri Apr 22, 2011 7:59 pm

O Vás

Jméno: Michael
Věk: 23
Jméno kdo tě může doporučit(pokud nikdo takovy není políčko se nevyplňuje):
Předchozí guilda: Keepers of Eternity, předtím payback, In flames
Uveďtě důvod opuštění vaší předchozí guildy: Bude to znít pro mě zle, ale neaktivita (bohužel jsem neměl přes dva měsíce možnost připojení k internetu)
Byli jste kicknuti z minule guildy ? Proč ?: Pravděpodobně jsem byl kicknut z výše uvedeného důvodu

Informace o vašem Charakteru
Nick herní postavy: Won
Rasa: Night elf
Class: Druid
Level: 80
Jaké je vaše průměrné DPS ? Pokud nemůžete zjistit DPS z bosse, vyzkoušejte ho na Trénovacím panákovi: DPS s off bldem balance cca 2400-2500
Hlavní talent build: restoration
Vedlejší talent build(pokud jsou dual talenty): balance
Gearscore: 4111
Glyfy: rejuvation, swiftmend, nourish, Unburdeneth rebirth
Vaše profese: Skining 450 second profku jsem nedelal
Kolik máte altů: 2 aktivni(lvl 80 DK a 48 pala)

Čas strávený ve hře
- Děláme raidy které trvají 2-4 hodiny. Raidy se dělají hlavně o víkendu ale může se stát že je uvidíte i přes týden. Řidíme se Group Calendar addonem.
Napište rosím které dny můžete být online: Můžu být online každý den, nejvíce ale v soboty a neděle

- Když uděláme například 10 raidu za měsíc, kolik by tě jich zaujalo a byl by si schopný odejít: No, to nemůžu říct, pokud jsem pochopil spávně otázku, tak záleží i na tom jak budou raidy probíhat

- Jaký je váš běžný herní čas strávený online ?(např 14:00 až 20:00). Jste aktivní nebo neaktivní hráč ? Kolik hodin strávite ve hře v průměru ? : v pracovní dny trávím ve hře jen pár minut na mainovy, zbytek si hraju s altama, pokud se ovšem nejde raid. Přes víkendy můžu být online většinou během celého dne, čistého času asi 8 hodin

Teorie v praxi
- Vysvětli nám tvoje rotace spellů/skillů a proč používáš daný spell/skill v tomto pořadí (Jen pro tanky a DPS). Jestli jsi healer, napiš vše co o healovani víš.
No vše co o healování vím, důležité je koho healuju. U resto druida je to o udržování HoTek, ať už se healuje parta, či při nedostatku healerů třeba tank. jinak co k healování říct, healovat co se dá a nepřijít o manu. Důležitý je v tomto ohledu spirit, obzvláště pro druida, kde najde větší uplatnění než mana per second.

- Jaké používáš gemy a enchanty?
Gemy hlavně na spirit(blue), popřípadě na spirit a SP(purple). Legy SP a spirit opět, meta mana per second v kombinaci s větším critem healu, staffa SP, na cape mam haste.

- Jaké jsou tvoje hlavní staty pro daný talent build ?
Pro mě jednoznačně spirit, něco málo intelectu zajistí equip, a se stamkou je to podobné.
- Jsi schopný přiznat svou chybu a poučit se z ní ? Buď prosím upřímný:
Svoje chyby snáším těžko, ale když nějakou udělám, snažím se, aby se to znovu nestalo.

Technické údaje
- Máš dobré internetové připojení ? Jestli ano můžeš napsat tvoji průměrnou odezvu?(např.: 100ms):
100 Mbit internet, téměř přímé napojení na CESNET
- Je zde problém ohledně Ventrila / TeamSpeaku / Mumble ?
Vntr a TS 3 mám, hádám, že mumble taky nebude problém stáhnout.
- Máš a používáš mikrofon ?
mikrofon mám, kvalita nic moc, ale většinou je všechno slyšet.
- Janý je tvůj komunikační styl ? Jsi komuniktivní nebo tichý posluchač ? Dokážeš mluvit o problému ?
Ze začátku jsem tichý posluchač, ale o problému mluvit můžu, když mám k tomu co říct.
- Máš a používáš nějaké Raid Addony (Grid, HealBot, Xpearl, atd.) ?
Oblíbil jsem si healbota, ale ostatní jsem zatím nezkoušel
- Máš a používáš nějaká Raid-výpočetní Addony (Deadly Boss Mod, BigWing Bossmod) ?
Tyto addony nepoužívám

Ostatní
- Ukaž nám svoje UI jako jsou Key Bindy, Addony, Macra, atd. (pokud možno použijte pro tohle imageshack a napište zde link.)
U healování všechny moje keybindy obstará nastavení healbotu (myš + ctrl/shift/alt)
- Napiš nám něco málo o sobě, pracuješ nebo studuješ ?
Studuju i pracuju, abych si mohl zaplatit studium, takový začarovaný kruh Smile
- Napiš nám tvoje osobní úspěchy z WoW které ty považuješ za pro TEBE důležité a z kterých máš opravdu radost že jsi jich dosáhl:
Pro mě byl úspěch dodělat lvl 80 a konečně začít hrát, pak se mi zdálo, že úspěch je skolení kel´thuzada, ale když ho pak člověk zabíjí každý týden , už se to tak brát nedá. Každopádně mě ale potěšila pokoření Eye of eternity 25.
- Jaké máš zkušenosti z Raidů 10many, 25many (napiš zde každého bosse kterého jsi kdy zabil, a ke každému prosím napiš zda jsi měl nějaké problémy):
Naxx 25 vsechno, VoA, EoE i OS 10 i 25.
- No Remorse neni pouze o Raidování Ulduaru 10 a 25 manů, je to o jednotné a přátelské atmosféře. Chtěl by ses stát součásti guildy i kdyby se tady nechodily žádné Raidy ?
Rád budu součástí guildy, a když se nebudou chodit raidy, tak od čeho jsou alti? Smile
- Proč se chceš přidat zrovna do No Remorse a ne do jiné z guild?
Znám pár lidí z guildy, převážně ty, co přesli z KoE. Čili asi jediná guilda o které jsem uvažoval.
- Během Raidu, je zde něco co tě dokáže naštvat nebo tě naopak nudí, unavuje ?
Nemám rád, když se jde rai a musí pořád na někoho čekat. Chápu, že si člověk musí třeba odskočit, ale pokud je to tak po každém bosovy, tak to začíná celkem zdržovat.
- Kdyby jsi měl problém s jiným členem guildy, jak by ses zachoval, co by jsi udělal ?
poprvé bych to přešel, celkově se nesnažím dělat rozbroje, ale jinak dokažu i pěkně vynadat, většinou ale na TS co vntr.
- Něco dalšího co bychom měli vědět ?
Občas jezdím pracovně na víkend do krkonoš, kde není internet, nebo domů, a to si beru raději iPad než notebook, takže taky nemůžu být ingame. Občas tu znamená max jednou do měsíce, vetšinou je to jednou do dvou měsíců.
- Bereš na vědomí Podmínky přijetí a Pravidla Guildy ?
Ano
- Jak dlouho jsi strávil vyplněním téhle přihlášky ?
Čistého času circa 30 minut
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Pohlaví : Female

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 288

Body za aktivitu : 473
Co mě pobaví : Actually no sense...

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptyFri Apr 22, 2011 8:07 pm

Won / Fiorlia Smile som jednoznacne za Smile
Návrat nahoru Goto down
Aurean
Officer
Aurean

Pohlaví : Male

Znamení zvěrokruhu : Lev

Počet příspěvků : 97

Body za aktivitu : 174
Job/hobbies : Práci mi přiděluje otec zeptejte se jeho
Co mě pobaví : To co mi život přichystá.

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptyFri Apr 22, 2011 8:15 pm

nemám nic proti Smile pěkná přihláška Wink
Návrat nahoru Goto down
Neldor
CL
Neldor

Počet příspěvků : 123

Body za aktivitu : 204

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptySat Apr 23, 2011 7:13 am

Myslím, že môže byť Smile
Návrat nahoru Goto down
Arkonea
CL
Arkonea

Znamení zvěrokruhu : Blíženci

Počet příspěvků : 96

Body za aktivitu : 157

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptySat Apr 23, 2011 8:21 am

uff, tak to bola smola s tym netom, som tiez za
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptySat Apr 23, 2011 2:14 pm

Už u nás byl a když hrál tak spokojenost. Jsem PRO
Návrat nahoru Goto down
Wonhio
Anonymní

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptySun Apr 24, 2011 7:07 pm

Dekuju za kladne odezvy Smile
Návrat nahoru Goto down
Aurean
Officer
Aurean

Znamení zvěrokruhu : Lev

Počet příspěvků : 97

Body za aktivitu : 174
Job/hobbies : Práci mi přiděluje otec zeptejte se jeho
Co mě pobaví : To co mi život přichystá.

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptySun Apr 24, 2011 7:11 pm

ještě by to chtělo vyjádření clka Smile
Návrat nahoru Goto down
Neldor
CL
Neldor

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptySun Apr 24, 2011 7:15 pm

Silkiréééé !!! Laughing Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
Arkonea
CL
Arkonea

Znamení zvěrokruhu : Blíženci

Počet příspěvků : 96

Body za aktivitu : 157

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptySun Apr 24, 2011 8:10 pm

Inak ja by som si dovolil povedat takto, sice niesom CL druidov, ale vzhladom na to, ze bereme momentalne bez prihlasok, pozname ta z KoE, a navyse sme v situacii kedy potrebujeme hracov, ti odporucam napisat jednemu z officirov o prijatie, nevidim dovod to natahovat
Návrat nahoru Goto down
Wonhio
Anonymní

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptySun Apr 24, 2011 9:16 pm

Dik, nahodim si officiery do pratel a budu psat Smile
Návrat nahoru Goto down
Neldor
CL
Neldor

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptyMon Apr 25, 2011 6:28 am

Arkonea napsal:
Inak ja by som si dovolil povedat takto, sice niesom CL druidov, ale vzhladom na to, ze bereme momentalne bez prihlasok, pozname ta z KoE, a navyse sme v situacii kedy potrebujeme hracov, ti odporucam napisat jednemu z officirov o prijatie, nevidim dovod to natahovat

Taky pravda Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Pohlaví : Female

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 288

Body za aktivitu : 473
Co mě pobaví : Actually no sense...

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  EmptyMon Apr 25, 2011 9:16 am

tak tak vitaj u nas fio Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Won - resto druid  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Won - resto druid    Won - resto druid  Empty

Návrat nahoru Goto down

Won - resto druid
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Keyandis [druid]
» Suki [Druid] 80
» Weezy/feral druid
» Protozesova Resto/Balance drood

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
No Remorse :: Comitia Tributa (Přihlášky) :: Vaše přihlášky :: Vyřešené přihlášky-
Přejdi na: