Fórum guildy No Remorse |
|
| Navrh na [Vzor prihlasky] | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Bigvell CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 95
Body za aktivitu : 152 Join date : 28. 03. 11 Age : 34 Location : Frýdek-Místek Job/hobbies : Čtení, hraní, spaní. Co mě pobaví : Nemám rád žádný humor.
| Předmět: Navrh na [Vzor prihlasky] Mon Mar 28, 2011 8:47 pm | |
| - Ujistěte se že jste si přečetli Podmínky přijetí a Pravidla Guildy. - Při zakládání příjímacího tématu na foru prosím nazvete vaše téma: Vaše Jmeno Postavy [Class postavy] - Témata v jínem formátu než je vzor Příhlášky budou automaticky zamítnuty. - Dejte si čas vyplněním přihlíšky upřímně a odpovězte na všechny otázky, rozhodně to pomůže při vašem přijetí. - Zkopírujte si tento vzor a doplňtě chybějící údaje.
O Vás
Jméno: Věk: Jméno kdo tě může doporučit(pokud nikdo takovy není políčko se nevyplňuje): Předchozí guilda: Uveďtě důvod opuštění vaší předchozí guildy: Byli jste kicknuti z minule guildy ? Proč ?:
Informace o vašem Charakteru Nick herní postavy: Rasa: Class: Level: Jaké je vaše průměrné DPS ? Pokud nemůžete zjistit DPS z bosse, vyzkoušejte ho na Trénovacím panákovi: Hlavní talent build: Vedlejší talent build(pokud jsou dual talenty): Gearscore: Glyfy: Vaše profese: Kolik máte altů:
Čas strávený ve hře - Děláme raidy které trvají 2-4 hodiny. Raidy se dělají hlavně o víkendu ale může se stát že je uvidíte i přes týden. Řidíme se Group Calendar addonem. Napište rosím které dny můžete být online:
- Když uděláme například 10 raidu za měsíc, kolik by tě jich zaujalo a byl by si schopný odejít:
- Jaký je váš běžný herní čas strávený online ?(např 14:00 až 20:00). Jste aktivní nebo neaktivní hráč ? Kolik hodin strávite ve hře v průměru ?
Teorie v praxi - Vysvětli nám tvoje rotace spellů/skillů a proč používáš daný spell/skill v tomto pořadí (Jen pro tanky a DPS). Jestli jsi healer, napiš vše co o healovani víš.
- Statování, jake používáš gemy, enchanty, jaké jsou tvoje hlvní staty pro daný talent build ?
- Jsi schopný přiznat svou chybu a poučit se z ní ? Buď prosím upřímný:
Technické údaje - Máš dobré internetové připojení ? Jestli ano můžeš napsat tvoji průměrnou odezvu?(např.: 100ms):
- Je zde problém ohledně Ventrila / TeamSpeaku / Mumble ?
- Máš a používáš mikrofon ?
- Janý je tvůj komunikační styl ? Jsi komuniktivní nebo tichý posluchač ? Dokážeš mluvit o problému ?
- Máš a používáš nějaké Raid Addony (Grid, HealBot, Xpearl, atd.) ?
- Máš a používáš nějaká Raid-výpočetní Addony (Deadly Boss Mod, BigWing Bossmod) ?
Ostatní - Ukaž nám svoje UI jako jsou Key Bindy, Addony, Macra, atd. (pokud možno použijte pro tohle imageshack a napište zde link.)
- Napiš nám něco málo o sobě, pracuješ nebo studuješ ?
- Napiš nám tvoje osobní úspěchy z WoW které ty považuješ za pro TEBE důležité a z kterých máš opravdu radost že jsi jich dosáhl:
- Jaké máš zkušenosti z Raidů 10many, 25many (napiš zde každého bosse kterého jsi kdy zabil, a ke každému prosím napiš zda jsi měl nějaké problémy):
- No Remorse neni pouze o Raidování Ulduaru 10 a 25 manů, je to o jednotné a přátelské atmosféře. Chtěl by ses stát součásti guildy i kdyby se tady nechodily žádné Raidy ?
- Proč se chceš přidat zrovna do No Remorse a ne do jiné z guild?
- Během Raidu, je zde něco co tě dokáže naštvat nebo tě naopak nudí, unavuje ?
- Kdyby jsi měl problém s jiným členem guildy, jak by ses zachoval, co by jsi udělal ?
- Něco dalšího co bychom měli vědět ?
- Bereš na vědomí Podmínky přijetí a Pravidla Guildy ?
- Jak dlouho jsi strávil vyplněním téhle přihlášky ? | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Mon Mar 28, 2011 9:05 pm | |
| hmm tak podle mě v té přihlášce nic nechybí ale nwm jestli pro některý lidi nebude moc dlouhá ... aby je to neodradilo |
| | | Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Mon Mar 28, 2011 9:12 pm | |
| kto NEMA zaujem pisat prihlasku a naozaj sa DOSTAT do gildy je jedno aka ta prihlaska bude pretoze aj tak 90% odflakne... kto ma zaujem a chce tak napise aj 10 stranovu esej s motivacnym listom...
cim viac otazok, tym vecsia pravdepodobnost ze to bude selektovat vazny zaujem od "pokusov" + vecsia sanca na to ze sa o danom neico dozvieme... (90% z 10 otazok je menej ako 90% zo 100 otazok odflaknutych...) | |
| | | Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 96
Body za aktivitu : 157 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Lipt. Mikulas / SVK
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Mon Mar 28, 2011 11:42 pm | |
| ja by som mozno este doplnil, aky cas je uz na danom leveli, pokial bereme 80 bude mat played time na 80 dajme tomu 15 dni a bude mat znetvoreny main spec build a takisto eq, tiez nam to co uz nacrtne o uchadzacovi, pripadne by som este k tomu dodal ze ci uz ma dlhsie skusenosti prave s danym povolanim. | |
| | | Neldor CL
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Body za aktivitu : 204 Join date : 28. 03. 11 Location : Bratislava
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Tue Mar 29, 2011 6:11 am | |
| Presne tak ako píše Lucka ... kto má záujem, vyplní a kto nie ... smola | |
| | | Bigvell CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 95
Body za aktivitu : 152 Join date : 28. 03. 11 Age : 34 Location : Frýdek-Místek Job/hobbies : Čtení, hraní, spaní. Co mě pobaví : Nemám rád žádný humor.
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Tue Mar 29, 2011 6:45 am | |
| Není to čistě moje práce, ale aspoň jsem si dal tu práci zjistit něco o top guildě z jiného serveru a doplnit to svými poznatky které bych rád v přihlášce viděl protože naopak u nich to třeba chybělo. [left] Aurean: Toto je přihláška jedne z top guild na jiném serveru(Top u hordy). Jestli se k nim chceš dostat tak se tou přihláškou prostě musíš prokousat, a jestli se k nim chceš dostat, tak to musíš napsat upřímě, a vypsat vše co jsi schopny napsat. A když třeba u Rotaci spellů(beru ted na scenu healera) napíšeš: "No ja dam na tanka Prayer of Mending, Renew, Bublinu a pak jen Flash Heal dokud Renew nedojde, a když tak ho obnovím". A kde je něco o tom když boss uvalí plošnák ? To tam napíše že na to je lepší druid ? Kde tam je něco o maně, to jí má nekonečno ? A co když boss da crushing, stihne healovat pouze flash healama ? Tak proč má vůbec talent v Serendipity ? Je snad hřích že Priestovi dojde mana a napíše si druidovi o Inervate ? Jestli ano tak bych v tom případě neměl JA SÁM hrat wowko. Když o tady tom healovani napíšeš takovou že se to bude číst 10minut, a bude to dávat smysl tak to je člověk který ti to zvladne healovat kdekoliv, a kdykoliv. Prdelka: Přesně tak, čím delší přihláška a více otázek tím víc o tom člověku zjistíš. Arkonea: Dobry nápad. Já nevím jaké ma guilda požadavky a cíle, jestli se nabírají všichni co to umí, ale maji green gear, a nebo jen ti co to umí a mají GS např. 4,0k gs. A klidně mě ukamenujte jestli jsem se někde spletl. | |
| | | Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Tue Mar 29, 2011 7:04 am | |
| no... jasne... precitam si to este 30x a najdeme nieco co sa da upravit...
rozhodne by som tam kde sa pise o skusenostiach s raidami doplnila otazkku ohladom skusenosti s danou class a pripadne dalsimi, a preco hra prave to co hra...
a urcite by som sa v tomto pripade vykaslala na otazku gearu... 1-2x naxx 10 (hodinova zalezitost) a ma gear aky chceme... a ked uz tak CL danej class si skukne armory, pripadne si ho odchyti ingame a "preveri" ho + pak sa m oze pytat preco ma trebars len zelenky a t d... | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Tue Mar 29, 2011 7:16 am | |
| Já tím chtěl jenom říct, že pro většina lidí jsou přihlášky překážky a ještě když jsou tak dlouhé, neříkám že není výborná , ale nwm jestli jí bude chtít někdo vůbec vyplňovat... ano hodně věcí by jsme se o daném člověku dozvěděli, jenže mi nejsme top guilda (tady ucítím kritiku )... jenom jsem chtěl tím říct, že být zrovna nej guildou na servru lidi by prostě měli větší snahu se k nám dostat i přes "dlouhou" přihlášku , ale takhle o tom pochybuju. |
| | | Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Tue Mar 29, 2011 7:23 am | |
| topka nejsme to je pravda... ale takymto pristupom ani nebudeme | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Tue Mar 29, 2011 8:13 am | |
| |
| | | Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Tue Mar 29, 2011 8:33 am | |
| tym ze napises ze nejsme sme z 90% z topkovej gildy... | |
| | | Ellbereth CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 36
Body za aktivitu : 63 Join date : 28. 03. 11 Age : 35 Location : Zilina<->Ruzomberok,SVK
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Fri Apr 15, 2011 1:00 am | |
| Myslim si ze by sme sa pomaly mohli vratit k prihlaskam a ze by sme ten vzor mohli trosku skratit,toto je moj navrh,vytiahol som co je podstatne pre mna(co nemusi byt pre ostatnych a opacne ) a pridal par veci co mi tam chybali: - Ujistěte se že jste si přečetli Podmínky přijetí a Pravidla Guildy. - Při zakládání příjímacího tématu na foru prosím nazvete vaše téma: Vaše Jmeno Postavy [Class postavy] - Témata v jínem formátu než je vzor Příhlášky budou automaticky zamítnuty. - Dejte si čas vyplněním přihlašky upřímně a odpovězte na všechny otázky, rozhodně to pomůže při vašem přijetí. - Zkopírujte si tento vzor a doplňtě chybějící údaje. - Prihlasku samozrejme mozete ponat uplne originalnym sposobom,ale radi by sme tam mali zodpovedane nasledujuce body a otazky: Jméno:Věk:Predchazdajuca guilda(guildy),dovod odchodu,pripadne kicku?:Moze ta niekto z nasej alebo byvalej guildy odporucit?:Nick herní postavy:Class,Rasa:Level:Hlavní talent build:Vedlejší talent build(pokud jsou dual talenty):Aky mas equip?(Opisne,pripadne GS):Vaše profese:Kolik máte altů?Ake nicky,classy?Chcete sa s nimi tiez pripojit k nam?:-Kedy si schopny raidovat?Ktore dni a hodiny?Raid time guildy je od 19:30 - 22:30,mozes byt na raide az do konca,pripadne vo vynimocnych situaciach byt nejaku tu polhodinku-hodinku dlhsie? Je nieco co by ta mohlo pocas raidu vyrusovat a donutit ta afkovat pripadne leavnut raid?(rodicia,atd...)-Si schopny si zabezpecit goldy na opravy a potrebne consumables(flasky,potky,jedlo) na raid?-S akymi raidmi si sa zatial stretol? A s akou postavou? Na ako serveri?-Si schopny si nastudovat taktiky na jednotlive raidy a bossov v nich?-Je postava tvoja alebo je kupena/darovana?-Ake mas skusenosti s touto classou?-Jsi schopný přiznat svou chybu a poučit se z ní ?-Ake mas internetove pripojenie? Aku mas priemernu odozvu? Ako je to so stabilitou?:- Je zde problém ohledně Ventrila/Mumble ?- Máš a používáš mikrofon ?- Janý je tvůj komunikační styl ? Jsi komunikativní nebo tichý posluchač ? Dokážeš mluvit o problému ?- Máš a používáš nějaké Raid Addony (Grid, HealBot, Xpearl, atd.) ?- Máš a používáš nějaká Raid-výpočetní Addony (Deadly Boss Mod, BigWing Bossmod) ?- Napiš nám tvoje osobní úspěchy z WoW které ty považuješ za pro TEBE důležité a z kterých máš opravdu radost že jsi jich dosáhl:- Proč se chceš přidat zrovna do No Remorse a ne do jiné z guild?- Během Raidu, je zde něco co tě dokáže naštvat nebo tě naopak nudí, unavuje ?- Kdyby jsi měl problém s jiným členem guildy, jak by ses zachoval, co by jsi udělal ?- Napis nieco o sebe,kde pracujes alebo studujes,tvoje zaluby...zaujima nas s kym budeme hrat - Jak dlouho jsi strávil vyplněním téhle přihlášky ? | |
| | | Neldor CL
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Body za aktivitu : 204 Join date : 28. 03. 11 Location : Bratislava
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] Fri Apr 15, 2011 5:46 am | |
| Ellberethov návrh má niečo do seba myslím, že by to šlo | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Navrh na [Vzor prihlasky] | |
| |
| | | | Navrh na [Vzor prihlasky] | |
|
Similar topics | |