No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy No Remorse

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Konec Artemiose

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Artemios
Honored Member
Artemios

Pohlaví : Male

Znamení zvěrokruhu : Býk

Počet příspěvků : 65

Body za aktivitu : 99
Job/hobbies : fun

Konec Artemiose Empty
PříspěvekPředmět: Konec Artemiose   Konec Artemiose EmptyTue May 03, 2011 4:56 pm

Zdravím vás tu všechny. ač jste me nekdo treba za me chovani a nazory nemely radi ja vas jo . jste dobra guilda a bohuzel to vypada ze i tady jsem skoncil.
a jak to u me bývá chtíc ci nechtíc vzdy se neco stane a me trvani skonci. nejak se u me z toho stava tradice, bud se guilda rozpadne nebo se pohadams oficirama vyhodi me nebo odejdu jinam, avsak tedka sem prisel problem co jsem nikdy neresil a resit se uz neda

víte kdyz sem prestal hrat na ofiku tak jsem chtel na nejakej free server kde nekoho aspon znam a tak jsem sel na twinstar za Lolarent je to holcina kterou mam moc rad a znam ji strasne moc dlouho a osobne. avsak registrace na twinstar byly zablokovane a abych se na twin dostal potreboval jsem ucet. tak jsem se obratil na jednoho znameho. hral jsem s nim na jednom serveru nejaky cas a dohodl se s nim ze by me pujcil ucet na twinstaru kde mel postavu na deimosu s tim ze si udelam postavu na Phobosu a az povolej registrace udelam si novy ucet a preposlu si svou postavu na svuj ucet.

nedávno phobos presel na novy server a otevrely se registrace tak sem zacal psat tomu cloveku. nejdrive psal ze dobry ze tedka nemuze ale pozdeji to udela. potom kdyz sem mu psat tak prestaval odepisovat az nakonec kdyz sem mu napsal sel off. necekal bych to od nej ale je to vazny problem jelikoz jsem na tom uctu stravil nejaky ten cas a vyexpil Artemiose bezvseho uplne odzacatku hezky na 80tku a s vasi pomoci ho pekne vybavil.

bohuzel pro me moc velka ztrata prisel jsem o rogunu a vse co na nem bylo.

odzacatku bezevseho se me ovsem nechce znova zacinat vyexpit to na 80lvl je casove dost narocne a znova od nulyna to proste nemam

bohuzel se s tim neda uz nic delat , takze ac nechtit tak vas pozadam o vyhozeni artemiose z guildy jelikoz uz ho neovladam ani se na nej nedostanu.

s tim co bude dal nevim. zkusim si nejak sehnat nejakou postavu aspon 60+ aby to nebylo uplne od zacatku ale to je bez hvezdicek skoro nemozne.
kdyz se me ani to nepodari tak nejspis na nejaky cas s wowkem seknu a hrat uz nebudu.

dekuji za vasi pomoc ve vsech smerech a pochopení
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Pohlaví : Female

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 288

Body za aktivitu : 473
Co mě pobaví : Actually no sense...

Konec Artemiose Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec Artemiose   Konec Artemiose EmptyTue May 03, 2011 4:57 pm

nehadz pusku do pola, ziadna kasa nie je tak horuca ako sa uvari... vyspi sa na to a nejake spolocne vychodisko najdeme
Návrat nahoru Goto down
Artemios
Honored Member
Artemios

Konec Artemiose Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec Artemiose   Konec Artemiose EmptyTue May 03, 2011 4:59 pm

bohuzel uz jsem s tim prisel driv ze co budu delat az me zmeni heslo tusil jsem to tak nejak kdyz zacal chodit off. psal sem to i henkimu ten vsak rekl at to zatim neresim. dneska se chci lognout a uz to neslo.
Návrat nahoru Goto down
Artemios
Honored Member
Artemios

Konec Artemiose Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec Artemiose   Konec Artemiose EmptyWed May 04, 2011 10:29 am

nic s tim uz neudelam no muzu si za to sam ze sem prilis duverivej a delam holdy chyby...
Návrat nahoru Goto down
Neldion
Member
Neldion

Znamení zvěrokruhu : Lev

Počet příspěvků : 12

Body za aktivitu : 22
Job/hobbies : Pracující/Student
Co mě pobaví : jo občas by i byl

Konec Artemiose Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec Artemiose   Konec Artemiose EmptySat May 14, 2011 4:14 pm

Arte, nabízím pomocnou ruku při expu. Jestli chceš tak ti pomůžu vyexpit postavu novou na tvém novém účtě a EQ? Myslím že v No Remorse si přijdeš na nový EQ rychle. Proto dej vědět jak se k této věci stavíš.
Návrat nahoru Goto down
Artemios
Honored Member
Artemios

Konec Artemiose Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec Artemiose   Konec Artemiose EmptySat May 14, 2011 10:16 pm

o eq me nejde ten se vzdy da nejak sehnat jen tedka uz nemam tolik casu na hrani abychto vyexpil Sad zrovna mam prace nad hlavu jedu skoro tejden v kuse s minimalnim spankem jsou za to sice hezky prachy ale ke hrani se moc nedostanu, takze kazdou pomoc beru hele Smile
Návrat nahoru Goto down
Neldion
Member
Neldion

Konec Artemiose Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec Artemiose   Konec Artemiose EmptyMon May 16, 2011 8:16 am

Tak fajn, sice mám teď zkouškový, ale nějaká chvilka se vždy najde.
Návrat nahoru Goto down
Neldion
Member
Neldion

Konec Artemiose Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec Artemiose   Konec Artemiose EmptySat Jul 30, 2011 2:36 pm

Artemiosi, až se sem dostaneš ozvy se mi. s tím expem to uděláme jinak a to na mobech
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Konec Artemiose Empty
PříspěvekPředmět: Re: Konec Artemiose   Konec Artemiose Empty

Návrat nahoru Goto down

Konec Artemiose
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
No Remorse :: Koš :: Koš-
Přejdi na: