| Konec Artemiose | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Artemios Honored Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 65
Body za aktivitu : 99 Join date : 08. 04. 11 Age : 33 Location : Pardubice Job/hobbies : fun
| Předmět: Konec Artemiose Tue May 03, 2011 4:56 pm | |
| Zdravím vás tu všechny. ač jste me nekdo treba za me chovani a nazory nemely radi ja vas jo . jste dobra guilda a bohuzel to vypada ze i tady jsem skoncil. a jak to u me bývá chtíc ci nechtíc vzdy se neco stane a me trvani skonci. nejak se u me z toho stava tradice, bud se guilda rozpadne nebo se pohadams oficirama vyhodi me nebo odejdu jinam, avsak tedka sem prisel problem co jsem nikdy neresil a resit se uz neda
víte kdyz sem prestal hrat na ofiku tak jsem chtel na nejakej free server kde nekoho aspon znam a tak jsem sel na twinstar za Lolarent je to holcina kterou mam moc rad a znam ji strasne moc dlouho a osobne. avsak registrace na twinstar byly zablokovane a abych se na twin dostal potreboval jsem ucet. tak jsem se obratil na jednoho znameho. hral jsem s nim na jednom serveru nejaky cas a dohodl se s nim ze by me pujcil ucet na twinstaru kde mel postavu na deimosu s tim ze si udelam postavu na Phobosu a az povolej registrace udelam si novy ucet a preposlu si svou postavu na svuj ucet.
nedávno phobos presel na novy server a otevrely se registrace tak sem zacal psat tomu cloveku. nejdrive psal ze dobry ze tedka nemuze ale pozdeji to udela. potom kdyz sem mu psat tak prestaval odepisovat az nakonec kdyz sem mu napsal sel off. necekal bych to od nej ale je to vazny problem jelikoz jsem na tom uctu stravil nejaky ten cas a vyexpil Artemiose bezvseho uplne odzacatku hezky na 80tku a s vasi pomoci ho pekne vybavil.
bohuzel pro me moc velka ztrata prisel jsem o rogunu a vse co na nem bylo.
odzacatku bezevseho se me ovsem nechce znova zacinat vyexpit to na 80lvl je casove dost narocne a znova od nulyna to proste nemam
bohuzel se s tim neda uz nic delat , takze ac nechtit tak vas pozadam o vyhozeni artemiose z guildy jelikoz uz ho neovladam ani se na nej nedostanu.
s tim co bude dal nevim. zkusim si nejak sehnat nejakou postavu aspon 60+ aby to nebylo uplne od zacatku ale to je bez hvezdicek skoro nemozne. kdyz se me ani to nepodari tak nejspis na nejaky cas s wowkem seknu a hrat uz nebudu.
dekuji za vasi pomoc ve vsech smerech a pochopení | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Konec Artemiose Tue May 03, 2011 4:57 pm | |
| nehadz pusku do pola, ziadna kasa nie je tak horuca ako sa uvari... vyspi sa na to a nejake spolocne vychodisko najdeme | |
|
| |
Artemios Honored Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 99 Join date : 08. 04. 11 Age : 33 Location : Pardubice Job/hobbies : fun
| Předmět: Re: Konec Artemiose Tue May 03, 2011 4:59 pm | |
| bohuzel uz jsem s tim prisel driv ze co budu delat az me zmeni heslo tusil jsem to tak nejak kdyz zacal chodit off. psal sem to i henkimu ten vsak rekl at to zatim neresim. dneska se chci lognout a uz to neslo. | |
|
| |
Artemios Honored Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Konec Artemiose Wed May 04, 2011 10:29 am | |
| nic s tim uz neudelam no muzu si za to sam ze sem prilis duverivej a delam holdy chyby... | |
|
| |
Neldion Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 12
Body za aktivitu : 22 Join date : 09. 04. 11 Age : 41 Location : Litoměřice Job/hobbies : Pracující/Student Co mě pobaví : jo občas by i byl
| Předmět: Re: Konec Artemiose Sat May 14, 2011 4:14 pm | |
| Arte, nabízím pomocnou ruku při expu. Jestli chceš tak ti pomůžu vyexpit postavu novou na tvém novém účtě a EQ? Myslím že v No Remorse si přijdeš na nový EQ rychle. Proto dej vědět jak se k této věci stavíš. | |
|
| |
Artemios Honored Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Konec Artemiose Sat May 14, 2011 10:16 pm | |
| o eq me nejde ten se vzdy da nejak sehnat jen tedka uz nemam tolik casu na hrani abychto vyexpil zrovna mam prace nad hlavu jedu skoro tejden v kuse s minimalnim spankem jsou za to sice hezky prachy ale ke hrani se moc nedostanu, takze kazdou pomoc beru hele | |
|
| |
Neldion Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 22 Join date : 09. 04. 11 Age : 41 Location : Litoměřice Job/hobbies : Pracující/Student Co mě pobaví : jo občas by i byl
| Předmět: Re: Konec Artemiose Mon May 16, 2011 8:16 am | |
| Tak fajn, sice mám teď zkouškový, ale nějaká chvilka se vždy najde. | |
|
| |
Neldion Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Konec Artemiose Sat Jul 30, 2011 2:36 pm | |
| Artemiosi, až se sem dostaneš ozvy se mi. s tím expem to uděláme jinak a to na mobech | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Konec Artemiose | |
| |
|
| |
| Konec Artemiose | |
|