No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy No Remorse

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Jak je to s gildou

Goto down 
+3
Administrator
Luccy
Galoth
7 posters
AutorZpráva
Galoth
Guild Master
Galoth

Pohlaví : Male

Počet příspěvků : 49

Body za aktivitu : 80

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyWed May 18, 2011 9:15 pm

Byl jsem chvíli kvuli normálnímu životu mimo wowko. Zatím co jsem zde nebyl se odehralo pár věci na které bych teď rád reagoval. Nevím jak to napsat tak to napíšu jak to cítím.

V poslední době bylo ve vedení gildy pár neshod, které skončili odchodem daných lidi do Unique. (Carton neboli Laren a Neuromancer). Odchod daných lidí mě mrzí, ale daleko více mě mrzí jejich tajný nábor mezi členama gildy. Oba dva lidi byli hodně nespokojení s tím jak se gildy po rozpadu KoE vyvijela, dle mého osobního mínění se jím zdalo že jde vše moc pomalu a chtěli by vše hned. Na jednu stranu jsem tyto lidi velmi respektoval, ale vzhledem co předvěděli v poslední době na uzavřených chatech gildy jsem celkem rád že se rozhodli jít vlastní cestou.

Dále k progressu gildy a UD, je pravda že nám to jde pomalu a že máme co vylepšovat, vím že nám pár bossu nejde, že někteří dělame zbytečne chybi. Ale wowko je o zabavě a myslím že společným usilím a píli jsme schopni se dostat tam kde jsou elitní gildy serveru, kam pár lidi chce odejít protože se jím nezda že se to tu hýbe. Možná tím to výrokem naštvu pár lidi a rozhodnete se odejít. Pokuď nemáte trpělivost pomahat ostatním v gildě, zamyslet se na sebou, zapisovat se do raid planaru at je přehled kdo bude moc aby se raidy dali nějak rozumě planovat, tak vám řeknu zkuste štestí jinde.
Jinak pokuď si myslíte že máte trpělivost a chce se vám tvrdě makat tak zůstante tady a pomahejte jen jak bude moc. Sám vím že nás čeka trnita cesta ale myslím že jsme schopni společně dojít na konec.

Společně s dalšíma lidma ve vedení gildy se snažíme podnikat kroky ke zlepšení. Máme noveho raid leadera Aureana, další dlouhodobý člen Deadmira začal pomahat s bankou a starat se o ní. Bigvell si kromě dělaní videi (na ktere doporučuju se podívat nejenom z důvodu že jsou tam taktiky ale i se pobavíte) se začne starat o warlocky. Samozřejmě nám chybí další raid leader, a CL huntu a druidů, ale snažíme se nad tím pracovat. Samozřejmě pokuď má někdo nejaký dobrý nápad velice radi si ho vyslechneme.

Dále se mě ptáte ohledně Restolinky, nebudu se tady rozepisovat ohledně jeho důvodů, mluvil jsem s ním a chapu ho. A budu velice rád když se vratí do gildy a bude pomahat.

A další věc která mě mrzí ale kterou už nechci dovolit a to je napadaní členů gildy mezi sebou ( i když je zajímavy že to dělají hlavně officiři). Takže další tvrde napadaní se bude řešit tím stylem že se s náma par lidi rozloučí. (Jak se krom jíneho už stalo se zminovaným Cartonem). Další věc kterou pár lidi asi nepochopi ale nehodlam se nějak mstít Cartonovi přestože mám maila na jeho acc a byl bych schopný mu ho zablokovat. No vypadato že skaču od tematu k tematu tak to pomalu ukončím. Kdyby jste měli nějake otazky nebojte se je sem napsat, zkusím vam odpovědet nejlepe jak to pujde.

PS: Sám vím že stav lidi v naši gildě není na nejlepší urovní takže budeme muset sehnat nove členy, potřebujem aby nás na raidy bylo co nejvíc. Sice nás je hodně ale nekteří jsou neaktivní. Jinak upozornuju že neaktivní postavy nebo hrači s gildy poletí, tíím chci připomenout at si prolognete alty -).

Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Pohlaví : Female

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 288

Body za aktivitu : 473
Co mě pobaví : Actually no sense...

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyWed May 18, 2011 9:21 pm

My heart belongs to No Remorse jump2! lets do it better
Návrat nahoru Goto down
Administrator
Administrator
Administrator

Znamení zvěrokruhu : Rak

Počet příspěvků : 109

Body za aktivitu : 290

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyWed May 18, 2011 9:52 pm

četla jsem, zvýraznila jsem.. Wink

k obsahu.. holt.. jde se dál Smile

jen mě mrzí, že Carton trpěl takovými roztodivnými bludy...
Návrat nahoru Goto down
https://noremorse.forumczech.com
Aurean
Officer
Aurean

Znamení zvěrokruhu : Lev

Počet příspěvků : 97

Body za aktivitu : 174
Job/hobbies : Práci mi přiděluje otec zeptejte se jeho
Co mě pobaví : To co mi život přichystá.

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyWed May 18, 2011 11:17 pm

nwm nwm jestli není škoda nechávat larenovi cartona... on by se docela hodil artemiosovi angel2!
Návrat nahoru Goto down
Aurean
Officer
Aurean

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyWed May 18, 2011 11:17 pm

ještě chci poděkovat verunce a silkirovi, že mi pomáhají s raidováním Smile děkuju
Návrat nahoru Goto down
Bigvell
CL
Bigvell

Znamení zvěrokruhu : Vodnář

Počet příspěvků : 95

Body za aktivitu : 152
Job/hobbies : Čtení, hraní, spaní.
Co mě pobaví : Nemám rád žádný humor.

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyThu May 19, 2011 1:54 pm

To všechny tak pomlouvate za to že leavnuli ? Ukončil to z inteligentního způsobu pokud vím, a myslím že pro guildu, a aspon pro mě udělal dost, díky raidům, sice ne pouze jeho raidům, i Galothovým jsem se naequipoval a myslím že plno z vás taky, a poděkoval mu za to někdo ? Sem zvědav kolik z vás co ho "nesnáší" mu poděkovalo za to že udělal ty raidy...... A teď se vyjádřete.

Mimochodem pokud mu chcete dát ban na TS za to že už není členem guildy tak počítejte se zpětnou reakcí, pokud vás neotravuje, neobtěžuje, nebo nějak jinak nevyrušuje a nemáte k tomu důvod na ban tak to nezkoušejte, nikdo z vás. Že už není váš přítel neznamená že já s nim nebudu moc povídat na "mojem" TS. Napsal jsem to do uvozovek protože teď je to i vaše TS jako guilda.
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyThu May 19, 2011 2:12 pm

bavim sa so vsetkymi co odisli a nemam im to za zle aj ked to zamrzelo a trosku sklamalo
Návrat nahoru Goto down
Aurean
Officer
Aurean

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyThu May 19, 2011 2:31 pm

Bigvell napsal:
To všechny tak pomlouvate za to že leavnuli ? Ukončil to z inteligentního způsobu pokud vím, a myslím že pro guildu, a aspon pro mě udělal dost, díky raidům, sice ne pouze jeho raidům, i Galothovým jsem se naequipoval a myslím že plno z vás taky, a poděkoval mu za to někdo ? Sem zvědav kolik z vás co ho "nesnáší" mu poděkovalo za to že udělal ty raidy...... A teď se vyjádřete.

Mimochodem pokud mu chcete dát ban na TS za to že už není členem guildy tak počítejte se zpětnou reakcí, pokud vás neotravuje, neobtěžuje, nebo nějak jinak nevyrušuje a nemáte k tomu důvod na ban tak to nezkoušejte, nikdo z vás. Že už není váš přítel neznamená že já s nim nebudu moc povídat na "mojem" TS. Napsal jsem to do uvozovek protože teď je to i vaše TS jako guilda.

myslíš že je od larena spravný každýmu psát wispem koho by ještě převedl do uniqe? hmm? to mi moc normální nepříjde...
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyThu May 19, 2011 2:34 pm

aureane... to co robi nech si robi, sam ukazuje aky je... a ver mi ze ked sa na neho usmejes (lebo to necaka) ho naseres viac ako ked na neho budes nadavat... kto bude chcet odist odide aj tak, ci mu niekto napise alebo nie, ale tym ze mu budeme robit naprieky nic a opakujem NIC nezmenis...
Návrat nahoru Goto down
Bigvell
CL
Bigvell

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyThu May 19, 2011 5:34 pm

citace :
myslíš že je od larena spravný každýmu psát wispem koho by ještě převedl do uniqe? hmm? to mi moc normální nepříjde...

Podle mě zeptat se je slušnost, když vidiš že má přihlášku u nějaké guildy. A pokud myslíš mě, tak jsem si psal s Cartonem a když jsem mu řikal že wipujeme u Hordira bo se učíme taktiku, tak se mě sice zeptal ale jenom ze srandy protože oni Hodira dávaj, prostě takova narážka že kdybych leavnul tak nemusím wipovat Very Happy

Ale vidím že nemá cenu tady o tom psát, máte jiný názor než já, a jelikož tímhle se nikam nedobereme tak už mlčím. Jenom zopakuji kdo bude na TS Cartona nebo Restolinku bez důvodu banovat, kickovat, nebo dělat jinou neplechu aníž by vás někdo z těch dvou nějak obtěžoval nebo pokud k tomu nebudete mít pádny důvod tak dostana zpětnou reakci.

Jelikož ja se s nima bavím normálně, a abych si s nima pokecal tak jsem jim i povolil vstup na toto ventrilo. Kdo má něco proti tak to buď bude muset překousnout Very Happy a nebo si tady založím new room pro ty 2, což vyjde uplně na stejno Wink
Návrat nahoru Goto down
Ellbereth
CL

Znamení zvěrokruhu : Blíženci

Počet příspěvků : 36

Body za aktivitu : 63

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyThu May 19, 2011 8:24 pm

Ale vsak tu nikto o ziadnom bane na TS okrem teba nehovori...teda aspon som sa o tom nikde nedocital ani o tom nepocul.

A to ze sme na larena nahnevani....jedna vec je ist vlastnou cestou do inej guildy,druha tahat ludi do novej guildy a tym vlastne svoju byvalu guildu potapat...
Návrat nahoru Goto down
Bigvell
CL
Bigvell

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyThu May 19, 2011 8:49 pm

Někdo mu ho chtěl dat, ale nebudu jmenovat.

Za ty blafy tady se omlouvám, mě jen prostě štve že ho tu nikdo nemá rád i potom co udělal, byl dobrej RL, a říkali to i ti kteří ho teď nechcou ani vidět.

A že přetahoval lidi tak co já vím tak to bylo jen u těch kteří měli přihlášku jinde. Pokud má jiné info tak se můžeš podělit abych taky "změnil" názor Very Happy.
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptyThu May 19, 2011 8:54 pm

ja by som to uz nerozoberala.. nema zmysel, proste ideme dalej Smile
Návrat nahoru Goto down
Artemios
Honored Member
Artemios

Znamení zvěrokruhu : Býk

Počet příspěvků : 65

Body za aktivitu : 99
Job/hobbies : fun

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou EmptySat May 21, 2011 12:50 am

Aureane diky no xD potesilo me ze na me aspon nekdo myslí, sice tedka mam celkem dost prace ze sem pres vejkend pryc a o vykendu doma ale este tyden a tak nejak se me to ustalí ze budu moct vic hrat (doufam) a penizky sou za to celkem dost hezky...

co se tyce co se tady v guilde delo ja sem to tak nejak cekal a predpovidal , vzdy se neco takoveho stane a je to jen otazkou casu nez na to dojde a prave v ten cas kdy k tomu dojde se ukaze kdo jaky je atd. mnoho krat jsem tu daval nejake takove komenty znam to a i kdyz vam do toho nemam co kecat projevim svuj nazor at uz ho berete nebo ne protoze se snazim pomoct,ulehcit to ci vysvetlit (nejake ty zkusenosti mam jako vy)

hlavne neresil bych uz to co se stalo nema to cenu zbytecne to znova a furt rozbirat zbytecne se k tomu vracet a resit to kdyz to reseni dane situace nijak dale guilde nepomuze (spis to zhorsi tak ze to bude lidi srat jak se to furt resi)... komu se nelibi je to jeho problem bud at si stezuje nebo odejde...

s pozdravem pevnych nervu a dlouheho zdraví Artemios
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Jak je to s gildou Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak je to s gildou   Jak je to s gildou Empty

Návrat nahoru Goto down

Jak je to s gildou
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
No Remorse :: Koš :: Koš-
Přejdi na: