| Suki [Druid] 80 | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Suki Anonymní
| Předmět: Suki [Druid] 80 Sun May 29, 2011 3:21 pm | |
| O VásJméno: Michal Věk: 20 Předchozí guilda: Oblivium Uveďte důvod opuštění vaší předchozí guildy: neochota skládat cokoliv většího než HC (i když lidi na to v podstatě byli), učit se taktiky, neochota lidí progresovat Byli jste kicknuti z minule guildy ? Proč ?: nebyl, odcházím dobrovolně Informace o vašem CharakteruNick herní postavy: Suki Class: Druid Level: 80 Hlavní talent build: PvE Resto Vedlejší talent build(pokud jsou dual talenty): cokoliv co bude prospěšné guildě, aktuálně feral tank talenty (low eq) Technické údaje- Požíváme TS, byl by problém si ho stáhnout?Vedu TS2 i TS3, není problém, sluchátka i mikrofon mám funkční Ostatní- Napiš nám něco málo o sobě.Jméno i věk už jsem psal výš, jinak žiju kousek od Ostravy, jsem čerstvě po matuře takže času na WoW habaděj - Odkud ses od nás dozvěděl ?O náboru jsem se dozvěděl z worldu, jinak takové to všeobecné povědomí o vás jako o guildě mám z každodenního hraní - Napiš co od nás očekáváš a co nám můžeš nabídnout.Očekávám nějaký progres nových instancí, farmení těch starých, ochotu lidí v guildě (achievy ap) - Proč se chceš přidat zrovna do No Remorse a ne do jiné z guild?Doufám že vedete jeden z těch lepších kolektivů tady na serveru. Měl jsem možnost zahrát si chvíli pod g. REVENGE a tam teda moc o nováčky asi nestojí Ještě by vás mohlo zajímat aktuální GSko (3885), taktiky znám všechny kromě aktuálního Ulduaru (protože jsem zatím neměl štěstí se tam dostat - není problém si je přečíst a pochopit). Jakékoliv jiné dotazy můžu zodpovědět online ve hře, nick Suki |
|
| |
Falka Member
Počet příspěvků : 14
Body za aktivitu : 27 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Sun May 29, 2011 11:10 pm | |
| - citace :
- Uveďte důvod opuštění vaší předchozí guildy:[/b] neochota skládat cokoliv většího než HC (i když lidi na to v podstatě byli), učit se taktiky, neochota lidí progresovat....
.....taktiky znám všechny kromě aktuálního Ulduaru (protože jsem zatím neměl štěstí se tam dostat - není problém si je přečíst a pochopit). jeden z duvodu odchodu uvadis, ze se lidi nebyli schopny mrknout na taktiky a ty sam si je chces cist az se dostanes do UD ? wtf ? | |
|
| |
Suki Anonymní
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Sun May 29, 2011 11:21 pm | |
| Asi špatně pochopeno: nemám v plánu se učit taktiky až po tom co se dostanu do UD... Samozřejmě se je naučím předem, ale bohužel mi nebylo dopřáno takové hlavy, abych si pamatoval taktiky na x bossů řadu týdnů/měsíců, aniž bych si to utříbil reálnou hrou tam Na tu guildu byl mířen například několikrát progresovaný Heigan v Naxx10 (přitom je to poměrně jednoduché a každý kdo se mrkne i v průběhu hry na tu flash animaci na wowheadu musí pochopit co dělat)... |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Mon May 30, 2011 5:27 am | |
| znalost taktik pred uld tak trochu vyzadujeme, na druhu stranu su popisane na forku aj s videami. Gear do uld este doberes. Resto ma tesi, pretoze ja sa uz nechystam behat s druidom v raidoch. U mna mas ZA. A kedze cl druidov nie je, vecer prihlasku uzavrem ked pridem zo sluzobky | |
|
| |
Nonsense Administrator
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 2
Body za aktivitu : 202 Join date : 06. 04. 11 Age : 36
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Mon May 30, 2011 7:46 am | |
| Nechť se stane, jak Lechtivá Žena pověděla. Háu. | |
|
| |
Suki Anonymní
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Mon May 30, 2011 3:02 pm | |
| Jasně, jak jsem psal, není to problém A díky za kladné ohlasy, snad budu pevnou posilou teamu |
|
| |
Galoth Guild Master
Pohlaví :
Počet příspěvků : 49
Body za aktivitu : 80 Join date : 28. 03. 11 Location : Brno
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Mon May 30, 2011 3:39 pm | |
| Nevím nevím, resto druidu se mi zase tak málo nezda. | |
|
| |
Administrator Administrator
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 109
Body za aktivitu : 290 Join date : 28. 03. 11 Age : 33
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Mon May 30, 2011 3:41 pm | |
| nebuď škrt Galothe | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Mon May 30, 2011 4:16 pm | |
| momentalne sa bude hodit kazdy jeden hrac | |
|
| |
Jineyi Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 18
Body za aktivitu : 24 Join date : 03. 04. 11 Age : 32 Location : Slovakia Co mě pobaví : lízání fousatých chlapů
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Mon May 30, 2011 5:04 pm | |
| Ja suhlasim s Luckinkou kazdy dalsi hrac sa hodi a podla mna resto druid aj ked ich tu nieje prave najmenej ale zas ani najviac sa hodi ja osobne som ZA a tie taktiky na Ulduar si precitas na forku myslim ze by to nemal byt pre teda problem na pochopenie a naucenie tak ja: ZA | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Mon May 30, 2011 5:13 pm | |
| Suki napis si v hre o inv a vitaj v No Remorse | |
|
| |
Artemios Honored Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 65
Body za aktivitu : 99 Join date : 08. 04. 11 Age : 33 Location : Pardubice Job/hobbies : fun
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 Wed Jun 01, 2011 1:06 am | |
| tak vítej v guilde a preju ti hodne stesti Suki, hlavne mej trpelivost a pevnou vuli | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Suki [Druid] 80 | |
| |
|
| |
| Suki [Druid] 80 | |
|