No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy No Remorse

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Suki [Druid] 80

Goto down 
+3
Nonsense
Luccy
Falka
7 posters
AutorZpráva
Suki
Anonymní

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptySun May 29, 2011 3:21 pm

O Vás
Jméno: Michal
Věk: 20
Předchozí guilda: Oblivium
Uveďte důvod opuštění vaší předchozí guildy: neochota skládat cokoliv většího než HC (i když lidi na to v podstatě byli), učit se taktiky, neochota lidí progresovat
Byli jste kicknuti z minule guildy ? Proč ?: nebyl, odcházím dobrovolně

Informace o vašem Charakteru
Nick herní postavy: Suki
Class: Druid
Level: 80
Hlavní talent build: PvE Resto
Vedlejší talent build(pokud jsou dual talenty): cokoliv co bude prospěšné guildě, aktuálně feral tank talenty (low eq)

Technické údaje
- Požíváme TS, byl by problém si ho stáhnout?
Vedu TS2 i TS3, není problém, sluchátka i mikrofon mám funkční

Ostatní
- Napiš nám něco málo o sobě.
Jméno i věk už jsem psal výš, jinak žiju kousek od Ostravy, jsem čerstvě po matuře takže času na WoW habaděj 

- Odkud ses od nás dozvěděl ?
O náboru jsem se dozvěděl z worldu, jinak takové to všeobecné povědomí o vás jako o guildě mám z každodenního hraní

- Napiš co od nás očekáváš a co nám můžeš nabídnout.
Očekávám nějaký progres nových instancí, farmení těch starých, ochotu lidí v guildě (achievy ap)

- Proč se chceš přidat zrovna do No Remorse a ne do jiné z guild?
Doufám že vedete jeden z těch lepších kolektivů tady na serveru. Měl jsem možnost zahrát si chvíli pod g. REVENGE a tam teda moc o nováčky asi nestojí Smile

Ještě by vás mohlo zajímat aktuální GSko (3885), taktiky znám všechny kromě aktuálního Ulduaru (protože jsem zatím neměl štěstí se tam dostat - není problém si je přečíst a pochopit).
Jakékoliv jiné dotazy můžu zodpovědět online ve hře, nick Suki Smile
Návrat nahoru Goto down
Falka
Member
Falka

Počet příspěvků : 14

Body za aktivitu : 27

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptySun May 29, 2011 11:10 pm

citace :
Uveďte důvod opuštění vaší předchozí guildy:[/b] neochota skládat cokoliv většího než HC (i když lidi na to v podstatě byli), učit se taktiky, neochota lidí progresovat....

.....taktiky znám všechny kromě aktuálního Ulduaru (protože jsem zatím neměl štěstí se tam dostat - není problém si je přečíst a pochopit).

jeden z duvodu odchodu uvadis, ze se lidi nebyli schopny mrknout na taktiky a ty sam si je chces cist az se dostanes do UD ?

wtf ?

Návrat nahoru Goto down
Suki
Anonymní

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptySun May 29, 2011 11:21 pm

Asi špatně pochopeno: nemám v plánu se učit taktiky až po tom co se dostanu do UD... Samozřejmě se je naučím předem, ale bohužel mi nebylo dopřáno takové hlavy, abych si pamatoval taktiky na x bossů řadu týdnů/měsíců, aniž bych si to utříbil reálnou hrou tam Smile

Na tu guildu byl mířen například několikrát progresovaný Heigan v Naxx10 (přitom je to poměrně jednoduché a každý kdo se mrkne i v průběhu hry na tu flash animaci na wowheadu musí pochopit co dělat)...
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Pohlaví : Female

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 288

Body za aktivitu : 473
Co mě pobaví : Actually no sense...

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptyMon May 30, 2011 5:27 am

znalost taktik pred uld tak trochu vyzadujeme, na druhu stranu su popisane na forku aj s videami. Gear do uld este doberes. Resto ma tesi, pretoze ja sa uz nechystam behat s druidom v raidoch. U mna mas ZA. A kedze cl druidov nie je, vecer prihlasku uzavrem ked pridem zo sluzobky
Návrat nahoru Goto down
Nonsense
Administrator
Nonsense

Pohlaví : Male

Počet příspěvků : 2

Body za aktivitu : 202

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptyMon May 30, 2011 7:46 am

Nechť se stane, jak Lechtivá Žena pověděla. Háu.
Návrat nahoru Goto down
Suki
Anonymní

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptyMon May 30, 2011 3:02 pm

Jasně, jak jsem psal, není to problém Smile A díky za kladné ohlasy, snad budu pevnou posilou teamu Smile
Návrat nahoru Goto down
Galoth
Guild Master
Galoth

Počet příspěvků : 49

Body za aktivitu : 80

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptyMon May 30, 2011 3:39 pm

Nevím nevím, resto druidu se mi zase tak málo nezda.
Návrat nahoru Goto down
Administrator
Administrator
Administrator

Znamení zvěrokruhu : Rak

Počet příspěvků : 109

Body za aktivitu : 290

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptyMon May 30, 2011 3:41 pm

nebuď škrt Galothe Very Happy
Návrat nahoru Goto down
https://noremorse.forumczech.com
Luccy
Officer
Luccy

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptyMon May 30, 2011 4:16 pm

momentalne sa bude hodit kazdy jeden hrac
Návrat nahoru Goto down
Jineyi
Member
Jineyi

Znamení zvěrokruhu : Rak

Počet příspěvků : 18

Body za aktivitu : 24
Co mě pobaví : lízání fousatých chlapů

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptyMon May 30, 2011 5:04 pm

Ja suhlasim s Luckinkou kazdy dalsi hrac sa hodi a podla mna resto druid aj ked ich tu nieje prave najmenej ale zas ani najviac sa hodi ja osobne som ZA a tie taktiky na Ulduar si precitas na forku myslim ze by to nemal byt pre teda problem na pochopenie a naucenie
tak ja:

ZA
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptyMon May 30, 2011 5:13 pm

Suki napis si v hre o inv a vitaj v No Remorse
Návrat nahoru Goto down
Artemios
Honored Member
Artemios

Znamení zvěrokruhu : Býk

Počet příspěvků : 65

Body za aktivitu : 99
Job/hobbies : fun

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 EmptyWed Jun 01, 2011 1:06 am

tak vítej v guilde a preju ti hodne stesti Suki, hlavne mej trpelivost a pevnou vuli Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Suki [Druid] 80 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Suki [Druid] 80   Suki [Druid] 80 Empty

Návrat nahoru Goto down

Suki [Druid] 80
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Keyandis [druid]
» Won - resto druid
» Weezy/feral druid

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
No Remorse :: Comitia Tributa (Přihlášky) :: Vaše přihlášky :: Vyřešené přihlášky-
Přejdi na: