| Ulduar 10 man | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 73
Body za aktivitu : 152 Join date : 13. 05. 11 Age : 33 Location : Kladno
| Předmět: Ulduar 10 man Tue Jun 07, 2011 9:54 pm | |
| Po mém návrhu skládání 10 man Ulduaru jsem kývl na Raid Leadrování 10manu. Důvod řešení tohohle byl naprosto jednoduchý. Taktiky v obou ulduarech jsou naprosto stejné a tudíž si myslím že je dobré trénovat i v menším počtu , a více se soustředit na chyby jednotlivců , což v 25 skoro nejde udělat. Na 10 zjistíme kdo se neumí hejbat, kdo tlačí dps za každou cenu a zároveň kdo je schopný improvizovat, utíkat a sem tam pomoct bližnímu svému.
Nevýhodou by nejspíš byla nepatrná změna systému 25 , pouze o raidovací dny , čas by ovšem zůstal stejný. Dalším negativem je, že ne všichni by se sem dostali..
Měl jsem takovou iluzi že na první bose bych bral cca 7-8 lidí s gearem a patřičným skillem . (od razora po Aurayu(bez aurayy)) Zbylí 2-3 lidé by mohli býti méně gearnutí a nebo dobře gearnutí pokud by chtěli nějaký item at do main specu nebo Offspecu. Taktéž by naše řady mohli doplnit lidé kteří v 25 mají zmatek a neví přesně co dělat.. Nazval bych to "doučováním"
Napíšu sem zde pár jmen které bych bral do "tvrdého" jádra, ale taktéž tito hráči mohou být dle libosti vystřídáni.. Další možností je jít na dva raidy, a mezi sebou půjčovat hráče..
Group 1:Jednalo by se převážně o Spell dmg Tank: Paladin , DK nebo feral Heal : Resto druid s Priestem nebo Resto druid, resto shaman s holy paladinem DMG : Shadow Priest ,Unholy Dk nebo retri pala , jakykoliv warlock , Balance druid , Ele shaman , fire/arcane mage , stím že by balance druid střídal s Deadmirou a ELe shaman s Verdisem
Group 2 : založená na weapon dmg. Tank : Kiin , Deadmira Heal : Zbytek co nejde s 1, dmg : Arms/furry war , MM a Surv Hunter , feral druid , frost dk , Mage (muze byt nahrazen warlockem nebo retri paladinem), shadowpriest
Zároveň nechci určovat která skupina by měla být lepší , a která má prioritu . Jde pouze o to naučit se taktiky na 25 , equipnout se a sjednotit se jako kolektiv.
Tento plán pouze vyzaduje Stackovaní buffu, jinak nema smysl polemizovat o tom zda je to dobre slozene nebo ne. Kazdopadne jsem na argumenty pripraven
Naposledy upravil Kvetomir dne Wed Jun 08, 2011 7:41 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Tue Jun 07, 2011 9:57 pm | |
| Omlouvám se, ale sloh mi o půlnoci moc nejde.. snad pochopíte pointu | |
|
| |
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 38
Body za aktivitu : 67 Join date : 23. 05. 11 Age : 35 Location : ... Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Wed Jun 08, 2011 3:06 am | |
| Je to skvělej nápad jak se equipnout aby 25man byl efektivnější. Bylo by dobré zachovat nějaký systém v raidování (př.: Pátek OS, EoE, Naxx10; Sobota Naxx25; Neděle UD25 a pondělí až čtvrtek progress zbylých bossů z UD25) s tím, že třeba právě ve čtvrtek by byl ten UD10. Špatná možnost by taky nebyla OS, EoE a Naxx10 jezdit odpoledne(jsou to poměrně rychlé raidy) a v pátek mít UD10, protože na nedělní UD25 by byli všichni po pátku a sobotě na tom se zkušenostmi a gearem lépe. Je to jen nápad, bude fajn když se k tomu nějak vyjádříte díky . | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Wed Jun 08, 2011 7:19 am | |
| Já jseště sám nevím kdy přesně by to bylo , to se musím domluvit s Luckou a Galothem kdy by mi pro tenhle "projekt" udělali volno.. Každopádně e to pokusím vyřešit co nejdřív a příští reset ID bych na to vlítnul | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Wed Jun 08, 2011 8:04 pm | |
| ak budu piatky v dostatockom pocte online ludi mozu sa eoe, os, voa 25 chodit v piatok - vym vysetrime jeden raid den na uld 10
ak sa dotycka skupina na uld 10 dohodne, moze si kludne zaraidovat hodinku pred 25man raidom, vsetko je o dohode...
raidy ako naxx10, os10, eoe10, voa10 by som neplanovala, pac toto sa da operativne zlozit kedykovek podla zaujmu a prioritne su pre nas 25 many a hlavne uld 10/25 | |
|
| |
Artemios Honored Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 65
Body za aktivitu : 99 Join date : 08. 04. 11 Age : 33 Location : Pardubice Job/hobbies : fun
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Wed Jun 08, 2011 10:53 pm | |
| no ja jsem vubec nebasnil o tom zalozit grupy na 10 many kdy to buou skupinky co se budou spolu dohadovat na case raidu a muzou chodit kdykoliv pred ci po 25 man raidu ze. | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Thu Jun 09, 2011 6:20 am | |
| arte viem, ja som konecne nasla niekoho kto sa na to podujal, aj ked to zobral uplne z ineho konca | |
|
| |
Deadmira Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 44
Body za aktivitu : 67 Join date : 29. 03. 11 Age : 30 Location : Brno Co mě pobaví : WoW,Holky,...
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Fri Jun 10, 2011 12:45 pm | |
| Kvetak nwm ta 2. Grupa bude hodne slaba malo Spell DMG | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Fri Jun 10, 2011 10:24 pm | |
| Je mi to jasný. No nezbejvá nic jiného než se dohoudnout a nabrat lidi i do groupy 2 s tím že by chodili jenom 10 a 25 s někým jiným.. Na offi jsme tomu říkali raidovací skupina já totiž nevím jak jinak to udělat.. Když si vemu možnosti tak i tu první skupinu jsem mohl složit tak aby jsme měli lelší bonusy.. Prot pala , Retri pala , HOly pala , Resto druid , ele shaman , destro lock , Mm hunter , prot war , mage , frost dk.. To je podle me taky celkem nanic slozeni , jde o to ze lidi musej umet hrat a musime je to naucit | |
|
| |
Artemios Honored Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 65
Body za aktivitu : 99 Join date : 08. 04. 11 Age : 33 Location : Pardubice Job/hobbies : fun
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Fri Jun 10, 2011 11:48 pm | |
| kvetomire hezky si to predstavujes a jestli jsi z ofiku tak je to dobre ale s tim tady tvrde narazis a bez sance na lidi tu nemuzes jen tak skocit a budou tancovat jak pisknes i kdyz by to tak bylo lepsi. hodne hracu se novych veci boji ci je nechteji jiny se taktiky neuci z netu nekoukaji co delat ci tak jinym to musis vysvetlit 100krat aby si zapamatovaly ze u toho bose museji tohle delat, neni to tak sice vzdy a u vsech ale vetsinou to tak bude (nemluvim o stalem raidovacim jadru guildy)
ohledne tve skupiny snad to tu na foru jeste najdes co jsem o tom psal a jak tak si to zkus precist a precti si reakce k tomu diky a hodne stesti s grupama | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sat Jun 11, 2011 7:58 am | |
| vcerajsia grupa bola dobra, dali sme aj freyu prakticky okrem XT all na prvy pull | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sat Jun 11, 2011 12:01 pm | |
| Artemios nevim jestli te znam ze hry , ale muj pristup zatim nenarazil.. sice jsem se uz s dost lidma pohadal , ale tenhle pristup je zatim "uspesny" lidi se meni, a kdyz najdi k sobe dalsich 9 lidi ktery maj touhu aspon progresovat tak budu stastnej a ve vcerejsim raidu jsem 9 lidi nasel .. Lidi se mění a nemusíme vsechny zatracovat.. Navíc sem se setkal i s nadáváním kdyz nekdo umre a ja mam trosicku vlastni metody jak to tem lidem vysvetlit nez nadavat.. Sorry ale ja starsi prispevky ohledne raidovani cist nebudu , udelam si na to obrazek sam a kdyz lidé nebudou chtit raidovat podle systemu co navrhuju a vytvarim ja , tak hold 10 chodit nebudem a zustanem na 25 | |
|
| |
Deadmira Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 44
Body za aktivitu : 67 Join date : 29. 03. 11 Age : 30 Location : Brno Co mě pobaví : WoW,Holky,...
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sat Jun 11, 2011 2:31 pm | |
| Jako tanky bych NEchal Prot Warra a Palata a z melee max Dk a Rogue zbytek Ranget | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sat Jun 11, 2011 2:32 pm | |
| jako nebavme sa o classach ale o konkretnych ludoch prosim... vseobecne dohady nam tu nepomozu...
chcem nejake to "pevne jadro" na obe grupy + ludi ktory sa bud budu doberat alebo striedat | |
|
| |
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 67 Join date : 23. 05. 11 Age : 35 Location : ... Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sat Jun 11, 2011 3:08 pm | |
| Jj taky bych to docela uvítal protože včerejšek se mi docela nelíbil . K čemu se přihlašuju na raid do plannaru od 19:00 když vyrazíte v půl sedmé a nemáte pro mě místo ... | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sat Jun 11, 2011 3:19 pm | |
| chcem do dalsieho ID poriesit tie grupy proste aby k tomuto nedochadzalo... prosim prijmite moje ospravedlnenie z tohto nedotiahnuteho faktu :-/
| |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sat Jun 11, 2011 4:06 pm | |
| Luci k tomu se nemuzes omlouvat , ja bral pouze lidi prihlaseny na RP , já jako chapu ze nekteří jsou nastvaní , ale kdyz mam prihlasenejch 19 lidi tak 9 má bohuzel smulu.. je to sice hnusný ale je to realita.. a je naprosto jasny ze kdyz mam 4 huntery , 3 mage a 3warlocky tak nemuzu slozit takovejhle raid. Jedinej kdo by se mel omluvit jsem ja , Takze pokud vam to pomuze tak se omlouvam , ale s tim proste nic neudelam , i kdybych si z toho mel vzit nejaky ponauceni tak pristi patek pokud situace bude vypadat stejne , tak nainvajtuju lidi se kterejma to dame.. Jinak eepiku.. tebe jsem tam chtel a veril jsem ze prijdes driv (nebyla to povinnost raid byl od 7) ale mel jsem uz 9lidi v raidu a vzal jsem qwixinu misto tebe sorry no | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sat Jun 11, 2011 4:11 pm | |
| kvetaku toto musime tak ci onak domyslet | |
|
| |
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sat Jun 11, 2011 4:55 pm | |
| V pohodě, nejsem naštvanej , jen jsem nepochopil úlohu raid plannaru včera | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sat Jun 11, 2011 7:29 pm | |
| On nesplnuje svoje poselstvi v okamziku kdy by se mohla skladat 25 misto 10 no | |
|
| |
Galoth Guild Master
Pohlaví :
Počet příspěvků : 49
Body za aktivitu : 80 Join date : 28. 03. 11 Location : Brno
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sun Jun 12, 2011 9:02 am | |
| Myslím že grupy zase nemá nejak extra smysl řešit, chápu že se chce každej dostat. Ale 10 má sloužit hlavně k naučení taktik. | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Ulduar 10 man Sun Jun 12, 2011 9:06 am | |
| galothe po tom co mavame v piatok online to ma zmysel riesit, inak by sme to tu neriesili | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ulduar 10 man | |
| |
|
| |
| Ulduar 10 man | |
|