| Brawon warlock | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
cartiss Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 1
Body za aktivitu : 3 Join date : 01. 06. 11 Age : 32 Location : česka rep. Co mě pobaví : fotbal
| Předmět: Brawon warlock Sun Jun 12, 2011 6:23 pm | |
| Jméno:Roman Věk:17 Jméno kdo tě může doporučit(pokud nikdo takovy není políčko se nevyplňuje): Předchozí guilda:TheSimsons Uveďtě důvod opuštění vaší předchozí guildy: guildy se rozpadla Byli jste kicknuti z minule guildy ? Proč ?: nebyl
Informace o vašem Charakteru Nick herní postavy:Brawon Class:warlock Level:80 Hlavní talent build:Destro Vedlejší talent build(pokud jsou dual talenty):Pvp destro
Technické údaje
Požíváme TS, byl by problém si ho stáhnout ? -nebyl TS mám a nemaám sním problémy Ostatní
- Napiš nám něco málo o sobě. -Wow hraju 4roky, když zrovna nehraju vjenuji se např. fotbalu. Na wow bývam kolem 4-5 hodin denně.
- Odkud ses od nás dozvěděl ? -Z worldu a od kamarada ktery tam jednu chvíly byl. - Napiš co od nás očekáváš a co nám můžeš nabídnout. -Očekavam 25 naxx a progres uld 10 a 25 vám mužu nabidnout cokoliv ze svých profesi pomoct guildě a učast na Graidech
- Proč se chceš přidat zrovna do No Remorse a ne do jiné z guild? -Protože jsem byl dříve na Mystiqu v teto guildě a rad bych se tam vratil. | |
|
| |
Begleb Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 9
Body za aktivitu : 16 Join date : 28. 03. 11 Age : 33 Location : Prague Co mě pobaví : .
| Předmět: Re: Brawon warlock Sun Jun 12, 2011 8:07 pm | |
| Přihláška se mi zdá dosti odfláklá, krom toho Warlocků je dost. Já osobně jsem PROTI. Každopádně, poslední slovo je na CLku | |
|
| |
Bigvell CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 95
Body za aktivitu : 152 Join date : 28. 03. 11 Age : 34 Location : Frýdek-Místek Job/hobbies : Čtení, hraní, spaní. Co mě pobaví : Nemám rád žádný humor.
| Předmět: Re: Brawon warlock Sun Jun 12, 2011 9:20 pm | |
| Napiš sem nick který si měl na Mystiqu. Ja tam sice nehrál ale pokud tě někdo z těch co tam hráli znaji, tak bych slyšel i jejich názor. Zatím se nevyjádřím, to kdyby tě mohl někdo doporučit nebo naopak. | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Brawon warlock Sun Jun 12, 2011 9:26 pm | |
| na jednu stranu pises ze ta nikto doporucit nemoze a na druhu stranu:
"Odkud ses od nás dozvěděl ? -Z worldu a od kamarada ktery tam jednu chvíly byl."
tak kto bol u nas?
a je pravda ze mame momentalne hodne lockov aj ked posledne slovo ma tuto pan Bigvell | |
|
| |
Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 96
Body za aktivitu : 157 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Lipt. Mikulas / SVK
| Předmět: Re: Brawon warlock Sun Jun 12, 2011 9:54 pm | |
| - Luccy napsal:
- na jednu stranu pises ze ta nikto doporucit nemoze a na druhu stranu:
"Odkud ses od nás dozvěděl ? -Z worldu a od kamarada ktery tam jednu chvíly byl."
tak kto bol u nas?
toto by aj mna zaujimalo, ale lockov je dost, za mna PROTI | |
|
| |
Bigvell CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 95
Body za aktivitu : 152 Join date : 28. 03. 11 Age : 34 Location : Frýdek-Místek Job/hobbies : Čtení, hraní, spaní. Co mě pobaví : Nemám rád žádný humor.
| Předmět: Re: Brawon warlock Mon Jun 13, 2011 10:53 am | |
| ZAMÍTNUTO.
Důvod: Locku je dost, a podle přihlášky nevyhovuješ mým představám.
PS. Pokud bys někoho znal a ten někdo by se za tebe mohl zaručit tak udělám vyjímku. | |
|
| |
Deadmira Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 44
Body za aktivitu : 67 Join date : 29. 03. 11 Age : 30 Location : Brno Co mě pobaví : WoW,Holky,...
| Předmět: Re: Brawon warlock Tue Jun 14, 2011 6:14 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Brawon warlock | |
| |
|
| |
| Brawon warlock | |
|