| Accursed přihlaška | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Jarda Anonymní
| Předmět: Accursed přihlaška Tue Jun 14, 2011 1:34 pm | |
| O Vás
Jméno:Jarek Věk:19 Předchozí guilda:Cool Uveďtě důvod opuštění vaší předchozí guildy:Nuda,žadna akce Byli jste kicknuti z minule guildy ? Proč ?:Nebyl
Informace o vašem Charakteru Nick herní postavy:Accursed Class:Druid Level:80 Hlavní talent build:Feral Vedlejší talent build(pokud jsou dual talenty):Resto
Technické údaje
Požíváme TS, byl by problém si ho stáhnout ?Problem to neni,mam již nainstalovan ts2,ts3 -
Ostatní
- Napiš nám něco málo o sobě. -WoW hraju aktivně už par let,Nejprve jsem hral na Deimosu za rogue(full deadly)přešel sem na phobos takže sem musel koupit novej char a koupil sem ferala,jelikož se mi vždy libil a ma vice hernich možnosti než rogue
- Odkud ses od nás dozvěděl ? -World.Hledal sem guildu a typek do Vás mě kontaktoval a obeznamil mě stim co pro inv k vam musim udelat
- Napiš co od nás očekáváš a co nám můžeš nabídnout. -Očekávám společenskou a zabavnou atmosferu,guild akce,pomoc. Nabízím aktivitu a ochotu
- Proč se chceš přidat zrovna do No Remorse a ne do jiné z guild? -Máte dobrou pověst,zkušene vedení,zkušené hráče |
|
| |
Deadmira Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 44
Body za aktivitu : 67 Join date : 29. 03. 11 Age : 30 Location : Brno Co mě pobaví : WoW,Holky,...
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Tue Jun 14, 2011 1:40 pm | |
| Přihláška Dobrá počkám na vyjádření jiných Officírů ale já bych v tom problém neviděl | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Tue Jun 14, 2011 2:25 pm | |
| mame dobru povest? to nam lichoti za toto mas u mna male bezvyznamne + no meelesiek mame sice hodne ale tak... nieco sa s tym urobit da... aky mas gear / ake tahas dps? skusenosti s wotlk raidami? a rada by som si ta pozrela v hre, tak mi ked tak pisni na niektoreho alta | |
|
| |
Jarda Anonymní
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Tue Jun 14, 2011 6:30 pm | |
| gear v pvp je hatefull/deadly v pve to neni nic moc 4048gs,nic slavneho ale kdyz u vas chvilku vydržim tak si pozdeji snad neco lepšiho v naxx25 lootnu,zkušenosti s Wotlk raidami mam jen z twinu takze VOA a OS taktiky znam,,Naxx taktiky znam taky.Jen ulduar je pro me naprosta novinka,kazdopadne učim se rychle,nikdy sem nemel žadny problem
|
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Tue Jun 14, 2011 6:39 pm | |
| PVP ma nezaujima
kazdopadne whisp me ingame | |
|
| |
Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 96
Body za aktivitu : 157 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Lipt. Mikulas / SVK
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Tue Jun 14, 2011 9:38 pm | |
| No prihlaska sa mi celkom paci no ale k veci, melee dmg je dost, i ked to uz takisto plati o range. Bude coraz vacsi problem vyhoviet vsetkym hracom v podobe pristupu do instancii. Kazdopadne, ked hovoris o tom GS, mozme ti ponuknut farmu naxx, OS, VoA, EoE vsetko 25 a UD je zatial v progresse (ale vyvija sa to dobre). Ta dobra povest ma prekvapila, ale milo samozrejme . Len ci neocakavas trosku viac nez v skutocnosti mozme dat, ale ak mas nadalej zaujem, tak som ZA, uvidime co na to ostatni. | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 73
Body za aktivitu : 152 Join date : 13. 05. 11 Age : 33 Location : Kladno
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Tue Jun 14, 2011 11:06 pm | |
| Abych tě uvedl do obrazu , v poslednich dnech nas opustilo spoustu "naivnich" hráčů.. Nejsem zatím žádna uber guilda protože se porad meni nase raidovaci sestava.. Vsechny raidy vcetne pulky Ulduaru skladame naprosto bez problemu, sem tam se neco nepovede ale lidé se snaží.. To jenom aby sis nemyslel že za den vyčistíme celej Ulduar Každopádně feral druid .. mno co na to říct .. Je to jedno z nejtěžších DPS ve WoW a není úplně jistá pozice v raidu , tedka mame momentalne dva , s tim ze ja predelavam na balance.. Domluvit se muzem ve hre .. Za mě ANO | |
|
| |
Jarda Anonymní
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Wed Jun 15, 2011 5:02 am | |
| Hele opouštěj vás proto že chcou vše mit hned těd,to je asi jasný.Predem je mi jasne že diky EPGP systemu si tak mesic možna vic nic nelootnu,ale mě to nevadí,uld je progress na ten stejne nemam eq a v naxxu si muj pve gear snad časem vylepšim abych mohl uld svama progresovat taky.Nikam nespecham,mam času dost a budu rad když časem zapadnu. jinak to dps,s mojí rotaci spellu mam neco kolem 3k,ale jak rikam ten eq neni nic moc a taky třeba nemam spravnou rotaci,rad se přiučím |
|
| |
Deadmira Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 44
Body za aktivitu : 67 Join date : 29. 03. 11 Age : 30 Location : Brno Co mě pobaví : WoW,Holky,...
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Wed Jun 15, 2011 5:43 am | |
| Jardo za me ANO dáme ti asi sanci | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Wed Jun 15, 2011 6:09 am | |
| Tak teda vitam dalsieho Jarina v No Remorse. pisni si o invit | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 73
Body za aktivitu : 152 Join date : 13. 05. 11 Age : 33 Location : Kladno
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Wed Jun 15, 2011 6:17 am | |
| Jinak.. Prave ze diky EPGP addonu existuje hodne velka sance ze si lootnes pokazdy neco , prece jenom mame uz 90% itemu z bossu co zabijíme pravidelne, a pravidelne se stava v Ulduaru ze disenchantujem leather feral veci .. kazdopadne to neni pravidlo , ale to uz poznas az pujdes na raid | |
|
| |
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 38
Body za aktivitu : 67 Join date : 23. 05. 11 Age : 35 Location : ... Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: Accursed přihlaška Wed Jun 15, 2011 10:04 am | |
| - Jarda napsal:
- Hele opouštěj vás proto že chcou vše mit hned těd,to je asi jasný.Predem je mi jasne že diky EPGP systemu si tak mesic možna vic nic nelootnu,ale mě to nevadí,uld je progress na ten stejne nemam eq a v naxxu si muj pve gear snad časem vylepšim abych mohl uld svama progresovat taky.Nikam nespecham,mam času dost a budu rad když časem zapadnu.
jinak to dps,s mojí rotaci spellu mam neco kolem 3k,ale jak rikam ten eq neni nic moc a taky třeba nemam spravnou rotaci,rad se přiučím ...že se do toho pletu teda, ale dobrej přístup k věci máš a co se týče lootu z Naxx25, OS a EoE tak málokdo z guildy si něco z těhle instancí něco bere. Tam máš dobrou šanci. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Accursed přihlaška | |
| |
|
| |
| Accursed přihlaška | |
|