No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy No Remorse

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Warlock Aenea

Goto down 
+3
Arkonea
Deadmira
Kvetomir
7 posters
AutorZpráva
Aenea
Anonymní

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptySun Jun 19, 2011 11:12 am

O mě :
Jmenuji se Radim Bártek
mám 16 let
Doporučit by mě mohl váš hráč s nickem :Fdrmel
předchoí guilda byla Oblivium a odchod kvuli slábému chození PVE dungu a chodily se pouze 10 a 5 man

O mojí postavě :
Nick postavy : Aenea
Warlock
80
Destruction
Demonology

Taktické ůdaje : TS používám

Ostatní : Rád chodím dungy hlavně 25 man a taky 10 man o vás jsem se dozvěděl ve VOA 25 man kde jsem potkam FDRMELA a zjistil jsem že chodíte jak 5 tak 10 tak i 25 man dungy Očekávám že mě nebudete shazovat a rád bych vám ukázal co dokážu za destro locka.
Proč se přidat do no remorse ? jednoduchá odpověd : protože mi připadá že je to skové vyvíjející se guilda a určitě i skvělá parta
Návrat nahoru Goto down
Kvetomir
CL

Pohlaví : Male

Znamení zvěrokruhu : Panna

Počet příspěvků : 73

Body za aktivitu : 152

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptySun Jun 19, 2011 11:16 am

Sorry bigu za to co sem napisu.. Nasel sis praci a odpadnul nam jeden lock .. Dlouho jsem nevidel oba dva locky jakozto Della a Radowana najednou v raidu.. Minimalne ja davam jedno ANO pro tebe
Návrat nahoru Goto down
Deadmira
Officer
Deadmira

Znamení zvěrokruhu : Blíženci

Počet příspěvků : 44

Body za aktivitu : 67
Co mě pobaví : WoW,Holky,...

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptySun Jun 19, 2011 1:52 pm

Locku je v guilde hodne ae v raidu vidim max 1-2(2 o vykendu) takze asi ZA
Návrat nahoru Goto down
Arkonea
CL
Arkonea

Znamení zvěrokruhu : Blíženci

Počet příspěvků : 96

Body za aktivitu : 157

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptySun Jun 19, 2011 9:19 pm

no ja neviem, raz neni ani jeden lock v raide max jeden, alebo potom ich je 5 Very Happy, ked tak by som sa ta spytal na gear, ci mozeme s tebov pripadne pocitat na progress UD25, alebo potrebujes este dochodit naxx, os, eoe pripadne VoA
Návrat nahoru Goto down
Aenea
Anonymní

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Odpověd   Warlock Aenea EmptyMon Jun 20, 2011 2:11 pm

mno gearskore mam 4.1k Ale chybí mi 2 emblemy na valour Ramena
Návrat nahoru Goto down
Lucinka
Member

Pohlaví : Female

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 2

Body za aktivitu : 2
Co mě pobaví : ...

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptyMon Jun 20, 2011 2:21 pm

pokial nbudes v gilde robit bordel, budes sa bez drzkovania drzat pravidiel a inych veci ktore tu mame zauzivane a bilvel nebude mat nic proti tak vitaj u nas
Návrat nahoru Goto down
Bigvell
CL
Bigvell

Znamení zvěrokruhu : Vodnář

Počet příspěvků : 95

Job/hobbies : Čtení, hraní, spaní.
Co mě pobaví : Nemám rád žádný humor.

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptyMon Jun 20, 2011 4:22 pm

Čau, promin že pišu až tedka. Abych se představil jsem CL locku a hned mám na tebe jeden z důležitych dotazů, a sice:
- Pišes ze bys nám rád ukázal co dokážeš za destro locka. Podle armoru máš ale PvP destro talenty a PvE demo talenty.
Takže bud ses spletl což si nemyslím, nebo máš špatne talenty, což vypadá že máš a nebo to chceš dmgovat v PvP talentech a v tom případě nevím co si o tom mám myslet, ano můžeš s tím vytáhnout dost ale to bys to musel umět na výbornou.
Tak sem prosím napiš odpověd protože tohle mě přivádí na velmi nerozhodnou cestu.

PS. Jsem unaven takže jesli v textu vidíš nějakou agresi tak se omlouvám, jen chci vědět jak to je abych mohl říct poslední slovo.
Návrat nahoru Goto down
Aenea
Anonymní

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptyMon Jun 20, 2011 5:32 pm

Já chodím jen PVE ale za destro protože to za Demonology neumím Sad
Návrat nahoru Goto down
Falka
Member
Falka

Počet příspěvků : 14

Body za aktivitu : 27

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptyTue Jun 21, 2011 7:18 am

Proti
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Počet příspěvků : 288

Body za aktivitu : 473
Co mě pobaví : Actually no sense...

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptyTue Jun 21, 2011 7:39 am

jo falko ale do PM aspon preco... pac uz je nabrany
Návrat nahoru Goto down
Falka
Member
Falka

Počet příspěvků : 14

Body za aktivitu : 27

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptyTue Jun 21, 2011 10:21 am

Pokud si prectete znovu Bigwelluv trefny dotaz a pod tim tu odpoved tak pro me ten clovek nevi ktera bije ne si dela srandu. Takove lidi proste komentuju pouze strohym ,,proti,,
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Počet příspěvků : 288

Body za aktivitu : 473
Co mě pobaví : Actually no sense...

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptyTue Jun 21, 2011 12:48 pm

tak viem ze si ho big riesil sam ingame potom... a pokial zaujem ma tak sa to naucit moze, preco nie

ale ako vravim, uz je to OT kedze je nabrany
Návrat nahoru Goto down
Kvetomir
CL

Znamení zvěrokruhu : Panna

Počet příspěvků : 73

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptyTue Jun 21, 2011 3:13 pm

Jezis tak ma spatne talenty no a co.. pochybuju ze je nekdo ma hned nejlip.. a navic existuje X desitek variant jak udelat poradnej build.. Muck
Návrat nahoru Goto down
Bigvell
CL
Bigvell

Znamení zvěrokruhu : Vodnář

Počet příspěvků : 95

Job/hobbies : Čtení, hraní, spaní.
Co mě pobaví : Nemám rád žádný humor.

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea EmptyTue Jun 21, 2011 3:18 pm

Jelikož je to už uzavřená věc jak říká Lucka tak to zavírám. Kazždopádně, vypadáš že jdi inteligentní ale rozhodně nevíš o tom lockovi co by jsi měl. Takže si projdi forum kde jsou rozepsany talent buildy, itemy a vlastně všechno a o lockách jako takových.

Mimochodem nemám Falku rád ale má pravdu, odpověd jsem nedostal. Každopádně jestli je ochotný se učit novým věcem tak at študuje forum. Pokud uvidím nějaké pozitivní změny budu jen rád a nebudu mu do tho kecat. Když ne tak bohužel, a já jsem vždy krutej, ale spravedlivej.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Warlock Aenea Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock Aenea   Warlock Aenea Empty

Návrat nahoru Goto down

Warlock Aenea
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Brawon warlock

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
No Remorse :: Comitia Tributa (Přihlášky) :: Vaše přihlášky :: Vyřešené přihlášky-
Přejdi na: