| Warlock Aenea | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Aenea Anonymní
| Předmět: Warlock Aenea Sun Jun 19, 2011 11:12 am | |
| O mě : Jmenuji se Radim Bártek mám 16 let Doporučit by mě mohl váš hráč s nickem :Fdrmel předchoí guilda byla Oblivium a odchod kvuli slábému chození PVE dungu a chodily se pouze 10 a 5 man
O mojí postavě : Nick postavy : Aenea Warlock 80 Destruction Demonology
Taktické ůdaje : TS používám
Ostatní : Rád chodím dungy hlavně 25 man a taky 10 man o vás jsem se dozvěděl ve VOA 25 man kde jsem potkam FDRMELA a zjistil jsem že chodíte jak 5 tak 10 tak i 25 man dungy Očekávám že mě nebudete shazovat a rád bych vám ukázal co dokážu za destro locka. Proč se přidat do no remorse ? jednoduchá odpověd : protože mi připadá že je to skové vyvíjející se guilda a určitě i skvělá parta |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 73
Body za aktivitu : 152 Join date : 13. 05. 11 Age : 33 Location : Kladno
| Předmět: Re: Warlock Aenea Sun Jun 19, 2011 11:16 am | |
| Sorry bigu za to co sem napisu.. Nasel sis praci a odpadnul nam jeden lock .. Dlouho jsem nevidel oba dva locky jakozto Della a Radowana najednou v raidu.. Minimalne ja davam jedno ANO pro tebe | |
|
| |
Deadmira Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 44
Body za aktivitu : 67 Join date : 29. 03. 11 Age : 30 Location : Brno Co mě pobaví : WoW,Holky,...
| Předmět: Re: Warlock Aenea Sun Jun 19, 2011 1:52 pm | |
| Locku je v guilde hodne ae v raidu vidim max 1-2(2 o vykendu) takze asi ZA | |
|
| |
Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 96
Body za aktivitu : 157 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Lipt. Mikulas / SVK
| Předmět: Re: Warlock Aenea Sun Jun 19, 2011 9:19 pm | |
| no ja neviem, raz neni ani jeden lock v raide max jeden, alebo potom ich je 5 , ked tak by som sa ta spytal na gear, ci mozeme s tebov pripadne pocitat na progress UD25, alebo potrebujes este dochodit naxx, os, eoe pripadne VoA | |
|
| |
Aenea Anonymní
| Předmět: Odpověd Mon Jun 20, 2011 2:11 pm | |
| mno gearskore mam 4.1k Ale chybí mi 2 emblemy na valour Ramena |
|
| |
Lucinka Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 2
Body za aktivitu : 2 Join date : 20. 06. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: Warlock Aenea Mon Jun 20, 2011 2:21 pm | |
| pokial nbudes v gilde robit bordel, budes sa bez drzkovania drzat pravidiel a inych veci ktore tu mame zauzivane a bilvel nebude mat nic proti tak vitaj u nas | |
|
| |
Bigvell CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 95
Body za aktivitu : 152 Join date : 28. 03. 11 Age : 34 Location : Frýdek-Místek Job/hobbies : Čtení, hraní, spaní. Co mě pobaví : Nemám rád žádný humor.
| Předmět: Re: Warlock Aenea Mon Jun 20, 2011 4:22 pm | |
| Čau, promin že pišu až tedka. Abych se představil jsem CL locku a hned mám na tebe jeden z důležitych dotazů, a sice: - Pišes ze bys nám rád ukázal co dokážeš za destro locka. Podle armoru máš ale PvP destro talenty a PvE demo talenty. Takže bud ses spletl což si nemyslím, nebo máš špatne talenty, což vypadá že máš a nebo to chceš dmgovat v PvP talentech a v tom případě nevím co si o tom mám myslet, ano můžeš s tím vytáhnout dost ale to bys to musel umět na výbornou. Tak sem prosím napiš odpověd protože tohle mě přivádí na velmi nerozhodnou cestu.
PS. Jsem unaven takže jesli v textu vidíš nějakou agresi tak se omlouvám, jen chci vědět jak to je abych mohl říct poslední slovo. | |
|
| |
Aenea Anonymní
| Předmět: Re: Warlock Aenea Mon Jun 20, 2011 5:32 pm | |
| Já chodím jen PVE ale za destro protože to za Demonology neumím |
|
| |
Falka Member
Počet příspěvků : 14
Body za aktivitu : 27 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: Re: Warlock Aenea Tue Jun 21, 2011 7:18 am | |
| | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Warlock Aenea Tue Jun 21, 2011 7:39 am | |
| jo falko ale do PM aspon preco... pac uz je nabrany | |
|
| |
Falka Member
Počet příspěvků : 14
Body za aktivitu : 27 Join date : 02. 04. 11
| Předmět: Re: Warlock Aenea Tue Jun 21, 2011 10:21 am | |
| Pokud si prectete znovu Bigwelluv trefny dotaz a pod tim tu odpoved tak pro me ten clovek nevi ktera bije ne si dela srandu. Takove lidi proste komentuju pouze strohym ,,proti,, | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Warlock Aenea Tue Jun 21, 2011 12:48 pm | |
| tak viem ze si ho big riesil sam ingame potom... a pokial zaujem ma tak sa to naucit moze, preco nie
ale ako vravim, uz je to OT kedze je nabrany | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 73
Body za aktivitu : 152 Join date : 13. 05. 11 Age : 33 Location : Kladno
| Předmět: Re: Warlock Aenea Tue Jun 21, 2011 3:13 pm | |
| Jezis tak ma spatne talenty no a co.. pochybuju ze je nekdo ma hned nejlip.. a navic existuje X desitek variant jak udelat poradnej build.. Muck | |
|
| |
Bigvell CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 95
Body za aktivitu : 152 Join date : 28. 03. 11 Age : 34 Location : Frýdek-Místek Job/hobbies : Čtení, hraní, spaní. Co mě pobaví : Nemám rád žádný humor.
| Předmět: Re: Warlock Aenea Tue Jun 21, 2011 3:18 pm | |
| Jelikož je to už uzavřená věc jak říká Lucka tak to zavírám. Kazždopádně, vypadáš že jdi inteligentní ale rozhodně nevíš o tom lockovi co by jsi měl. Takže si projdi forum kde jsou rozepsany talent buildy, itemy a vlastně všechno a o lockách jako takových.
Mimochodem nemám Falku rád ale má pravdu, odpověd jsem nedostal. Každopádně jestli je ochotný se učit novým věcem tak at študuje forum. Pokud uvidím nějaké pozitivní změny budu jen rád a nebudu mu do tho kecat. Když ne tak bohužel, a já jsem vždy krutej, ale spravedlivej. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Warlock Aenea | |
| |
|
| |
| Warlock Aenea | |
|