| Nose mage | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nose Anonymní
| Předmět: Nose mage Fri Jun 24, 2011 7:38 am | |
| méno:Jarda Věk:20 Jméno kdo tě může doporučit(pokud nikdo takovy není políčko se nevyplňuje):Eepik (který si mě spíš pamatuje jako paladina Ibami Předchozí guilda:Afterlife Uveďtě důvod opuštění vaší předchozí guildy: Bohužel to tam začíná upadat a nerozumím si s některými členy.Chce to změnu Byli jste kicknuti z minule guildy ? Proč ?:Nikdy z žádné. Informace o vašem Charakteru Nick herní postavy:Nose Class:Mage Level:80 Hlavní talent build:Arcane Vedlejší talent build(pokud jsou dual talenty):Frost (na pvp mám 4 pvp itemy, které používám i do pve protože nic jiného nemám, ale během víkendu je nahradím aspon věcmi z HC. Technické údaje Požíváme TS, byl by problém si ho stáhnout ? -TS mám, sluchátka+mikrofón též Ostatní - Napiš nám něco málo o sobě. -Punk,Sex a Pivo ... Ne tak jsem z Kladna, mám rád fotbal, hokej. Miluju simpsny, jackass a svojí přítelkyni. Jsem vyučený tesař a od září si du udělat maturitu ať je ze mě velký kluk a víc se dozvíte když mě přijmete - Odkud ses od nás dozvěděl ? -Od Eepika, ale guilda je všeobecně na twinstaru známa. - Napiš co od nás očekáváš a co nám můžeš nabídnout. -očekávám raidy a dobrý kolektiv. Nabídnout vám můžu ochotu pomáhat, aktivnost každý den (někdy až víc než je zdrávo 20 hodin neni problém ), alchemy a herb - Proč se chceš přidat zrovna do No Remorse a ne do jiné z guild? -Protože si myslím že váš kolektiv je zcela nekonfliktní, nikdy jsem neviděl někoho spamovat world, skvělé chování v raidech ( které jsem poznal v naxxu s některými členy z vaší guildy), no a prostě jsem na vás slyšel jenom chváli |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Nose mage Fri Jun 24, 2011 7:47 am | |
| som rada ze mam konecne echo o tom ze sme v povedomi u mna ZA potrebuejme podoplnat stavy na 25 pocas prazdnin a vyhadzat tych co tu len spia | |
|
| |
Deadmira Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 44
Body za aktivitu : 67 Join date : 29. 03. 11 Age : 30 Location : Brno Co mě pobaví : WoW,Holky,...
| Předmět: Re: Nose mage Fri Jun 24, 2011 8:18 am | |
| ZA ten stav na 25 raid je hrozny | |
|
| |
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 38
Body za aktivitu : 67 Join date : 23. 05. 11 Age : 35 Location : ... Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: Nose mage Fri Jun 24, 2011 9:01 am | |
| Ibami je správnej a spolehlivej člověk, určitě to doporučení platí . | |
|
| |
Nose Anonymní
| Předmět: paladin Fri Jun 24, 2011 10:03 am | |
| Ještě jsem zapoměl že můžu také nabídnout služby svého čistě PvE retri(4,3k GS) a prot (3,8k gs) paladina. i když těch určitě máte dost |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Nose mage Fri Jun 24, 2011 11:56 am | |
| ono niekedy jeden tank nazvys nie je na skodu | |
|
| |
Nose Anonymní
| Předmět: ....... Sat Jun 25, 2011 8:39 pm | |
| ahoj, tak já se vám moc omlouvám, ale mága jsem prodal každopádně bych k vám šel moc rád takže kdyby jste měli zájem o toho mého palacha, s kterým točím slušné DPS tak bych byl moc rád |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Nose mage Sat Jun 25, 2011 9:09 pm | |
| tak si editni prihlasku s paladinovymi udajmi
a arko nech sa vyjadri | |
|
| |
Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 96
Body za aktivitu : 157 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Lipt. Mikulas / SVK
| Předmět: Re: Nose mage Sun Jun 26, 2011 3:57 pm | |
| No aspon nech nick napise, nech to obzriem na armory.. tu nebudem cakat do vianoc | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Nose mage Sun Jun 26, 2011 4:01 pm | |
| ten tam mas IBAMI | |
|
| |
nose Anonymní
| Předmět: ....... Sun Jun 26, 2011 7:08 pm | |
| Ahoj, omlouvám se byl jsem ted mimo. zde je moje armory, dával jsem si rename koukám že to ted špatně zobrazuje, mám už nahozeny PvE prot kde mam 3,9 k gs a PvE retri (main spec) a v něm mám 4338 gs. Omlouvám se za tyto zmatky. |
|
| |
nose Anonymní
| Předmět: ....... Sun Jun 26, 2011 7:10 pm | |
| achjo nezobrazil se mi odkaz, jsem fakt smolař nick je Jeerry. |
|
| |
Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 157 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Lipt. Mikulas / SVK
| Předmět: Re: Nose mage Sun Jun 26, 2011 9:26 pm | |
| Luci, vidis ?? neni to Ibami
| |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Nose mage Sun Jun 26, 2011 9:33 pm | |
| spominal sa tu paladin ibami tak pardon ze v tom mam chaos a bordel | |
|
| |
Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Nose mage Sun Jun 26, 2011 9:37 pm | |
| No takze, takto... paladinovia su asi jedini s ktorych poctom na raid neni problem ) mam aktivnych 2retri v maine co su v podstate skoro kazdy raid + jeden co ma alta Inak talenty v poho... i ked nechapem na co si setci retri skoro davaju talent pursuist of justice do PVE ktory skracuje disarm effect a zvysuje rychlost pohybu... absolutne nevidim vyuzitie toho ) to uz radsej dajte do unyielding fate, na skratenie disorient effectu (vyuzitie napr. Auryia) ale tak ja to s tebou skusim, ked sa poznate s Eepikom a zarucuje sa za teba, tak potom ok. Pokial ste kamarati tak to podporim PRIJATY
napis v hre na moj nick, alebo na nick z jedneho mojich altov, alebo inemu officirovi | |
|
| |
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 38
Body za aktivitu : 67 Join date : 23. 05. 11 Age : 35 Location : ... Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: Nose mage Sun Jun 26, 2011 10:01 pm | |
| Díky Arko | |
|
| |
nose Anonymní
| Předmět: ...... Mon Jun 27, 2011 7:49 am | |
| udělal jsem vtom chaos já,, když jsem psal tu přihlášku tak jsem ještě ibami byl, ale přejmenoval jsem se na Jeerryho tak děkuji za přijetí, ozvu se |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nose mage | |
| |
|
| |
| Nose mage | |
|