| CO SA TO DEJE? | |
|
+8Slashkiller Mikayla jeerry Artemios Likvitator Arkonea delltwo Luccy 12 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: CO SA TO DEJE? Mon Jun 27, 2011 6:55 pm | |
| ludia to co sa v gilde poslednou dobou deje nie je normalne...
to ze je malo ludi na 25 many OK berem je pekne a nechcete sediet za wowkom...
KTO MA ALE OMG POCUVAT TIE SRACKY NA TS? nie je snad jasne a zretelne napisane ze sa mate pocas raidu sustredit na tom komunikacnom programe na svoj vykon a pocuvat co mate robit?? Sa uvedomte konecne nejsme materska skolka ale chceme nieco dosiahnut!! zacinam mat toho fakt plne zuby, vsetko mate pomaly na zlatom podnose!
Dalsia vec... to TS treba aj pocuvat!! taktika sa priebezne vravi aj tam a ked si niekto nie je isty tak preco neotvori zobak a nepovie ze nieco nevie?
Nespominam vasu totalnu igoraciu raid plannaru!! Na aku Picu ho tam mame ked nejste schopni spravit 3 kliky o tom ci raid idete, alebo nejdete a z akeho dvovodu? neexistuje ze bude v raide 25 ludi a v raidplannari len 10!!
a to AGRO?? jak ma tank tankovat ked si nemozete strazit svoje agro?? uz ste machri ked mate par itemov z bossov z ulduaru ze? ale na to vam z vysoka a daleka seriem pretoze tym svojim agrovanim len wipujeme a ludi to len nasiera!
takze dmgeri POVINNE STIAHNUT ADON NA AGRO!! a nezaujima ma co a preco vase fps!
na raid budete RIADNE PRIPRAVENI!!
na TS budete SUSTREDENI!!
tyka sa to kazdeho jedneho z vas! takze je to vo vnutornych veciach! kazdy mi sem ako odpoved napise ze to cital, alebo aspon nejaku reakciu a detto do gild pravidiel! kto tak neurobi na toho z vysoka seriem ja pretoze sa nemienim nonstop nervovat a prichadzat o kvalitnych hracov.
S pozdravom tyranka Lucia | |
|
| |
delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 36
Body za aktivitu : 77 Join date : 16. 05. 11 Age : 35 Location : Praha / Posilka (:D) Job/hobbies : IT technik Co mě pobaví : IT, grafika, WoW addicted?
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Mon Jun 27, 2011 7:02 pm | |
| Kdo chce jít raid, bude prostě na TS, kdo nebude dělat co má a vyrušovat - srazit EP, žádný loot apod. Nevim jak jinak to řešit. Kick z guildy mi přijde moc drastický a zbytečný, přeci jen je to hra a hra je pro radost. Ale každá musí mít svoje pravidla. | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Mon Jun 27, 2011 7:03 pm | |
| ano ale koli takymto to prestava bavit inych | |
|
| |
delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 36
Body za aktivitu : 77 Join date : 16. 05. 11 Age : 35 Location : Praha / Posilka (:D) Job/hobbies : IT technik Co mě pobaví : IT, grafika, WoW addicted?
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Mon Jun 27, 2011 7:05 pm | |
| Napomenutí, druhý,...kick z raidu. | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Mon Jun 27, 2011 7:06 pm | |
| | |
|
| |
Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 96
Body za aktivitu : 157 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Lipt. Mikulas / SVK
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Mon Jun 27, 2011 8:11 pm | |
| | |
|
| |
Likvitator Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 1
Body za aktivitu : 2 Join date : 26. 05. 11 Age : 36 Location : Kosice Co mě pobaví : wowko
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Mon Jun 27, 2011 8:39 pm | |
| ja asi vela nemam co do toho hovorit ale myslim si ze s tim treba nieco robit ..navrhoval by som nieco take ...napr : nezapise sa do RP -5EP...nepride na raid (castejsie) -10EP ...atd ....a komu sa to nepaci tak leave guild ...aspon sa to tu uprace od bordelu | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Mon Jun 27, 2011 8:46 pm | |
| si clen, tak mas pravo na nazor... chcem napady a navrhy na riesenie... | |
|
| |
Artemios Honored Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 65
Body za aktivitu : 99 Join date : 08. 04. 11 Age : 33 Location : Pardubice Job/hobbies : fun
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Tue Jun 28, 2011 2:42 pm | |
| xD no ja bych napsal ale to jsou zase jen ty moje zvasty ktere jsem sem psal uz driv a pisu porad a stejne to nikoho nezajima | |
|
| |
jeerry Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 1
Body za aktivitu : 2 Join date : 27. 06. 11 Age : 34 Location : Kladno Co mě pobaví : Tauren
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Tue Jun 28, 2011 3:10 pm | |
| Nevím moc jak se to tu vede ale v předchozí guildě to šlo následovně: zapíšeš se do GC a nepříjdeš -1000EP (existuje tlačítko možná se zůčastním), nepřihlásíš se do GC, ale raid chceš jít ? smůla prostě nejdeš i za cenu toho že se ten den raid nepůjde.Řešíš jiné věci než raid v době raidování na TS ? napomenutí, kick z raidu, uděláš to třikrát a dost, nerespektuješ pravidla guildy=hledej jinde. Sice to vypadá jak diktatura, ale fungovalo to i když s takle tvrdými tresty jsem nesouhlasil | |
|
| |
Mikayla Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 7
Body za aktivitu : 11 Join date : 02. 06. 11 Age : 36 Location : Slovakia Co mě pobaví : hocičo
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Tue Jun 28, 2011 3:16 pm | |
| tak v tomto ma Lucka pravdu.....kto chce kecat na TS nech tam ide mimo raid time, tiez ma to tam nebavi pocuvat.... | |
|
| |
Slashkiller Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 8
Body za aktivitu : 16 Join date : 28. 06. 11 Age : 34 Location : Beroun Co mě pobaví : wow
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Tue Jun 28, 2011 3:21 pm | |
| Konečně už mám schválenou registraci tak se mohu vyjádřit luci máš pravdu, nabrali jsme spoustu nováčků hodně stávajících členů leavlo a myslím si, že by nebylo moc příjemné kdyby začli odcházet další dobří hráči kvůli nováčkům co řešej bez prominutí sračky. To co se stalo včera mě utvrdilo v názoru že někteří lidi tady na tom serveru jsou abnormálně dementní. nemám teď na mysli to že sme nedali Voa, holt s raid skupinou která má průměrně 3800GS nemůžeme myslet na úspěchy kterých jsme dosáhli a také ne každý den je posvícení. Myslím si že by se to mělo zpřísnit ve formé strhávání EP, kdo řeší blbosti na TS nebo v Raid chattu -EP, když někdo břebere aggro - hodně EP prtž to nasere celej raid a někteří nemají pomalu ani na opravy (zrovna tohle bych strhával minimálně -50EP) jinak se to ti dotiční nenaučej. A pokaď se to nováčkům nelíbí tak maj smůlu, podle mě je lepší aby leavnul nováček než někdo z vedení nebo dobrý hráč kterého známe dlouho... | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 73
Body za aktivitu : 152 Join date : 13. 05. 11 Age : 33 Location : Kladno
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Tue Jun 28, 2011 4:54 pm | |
| Já jsem pro tohle diktatorsky reseni byl hned v okamziku kdy jsem byl prijat do guildy , proto svoje nazory uz ani neprezentuju protoze to zatim pokazdy skoncilo odchodem nekoho z guildy | |
|
| |
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 38
Body za aktivitu : 67 Join date : 23. 05. 11 Age : 35 Location : ... Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Tue Jun 28, 2011 5:53 pm | |
| Kdo nechce chodit raidy je guilde k ničemu protože jsme PvE guilda tzn. raidy, raidy a raidy. Kdo kazí raidy je guildě taky k ničemu . Jako tresty bych bral asi jen ty EPčka nebo snižoval ranky při opakování. A když se nepřihlásíš na RP a na raid půjdeš tak za -100EP třeba. Já jsem hráč co ty raidy chodit chce a proto mě sere když se nesloží nebo se složí a pak například někdo trhá neustále aggro, tím wipuje celej raid a ten člověk se jen přiblble tlemí... | |
|
| |
Slashkiller Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 8
Body za aktivitu : 16 Join date : 28. 06. 11 Age : 34 Location : Beroun Co mě pobaví : wow
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Tue Jun 28, 2011 6:25 pm | |
| Eepiku ale tim nic nezměníš když se bude strhávat za to že někdo neni v RP, tím docílíš toho, že kdo tam neni zapsanej nepude z toho důvodu aby mu nebylo strženo 100EP. Když je nás takhle málo tak všichni věděj, že se na raid dostanou, že se připojej a hned viděj v guild chatu: "kdo jde raid ať si píše o inv" a hned si řeknou fajn nebyl sem zapsanej a dostenu se tam nezapíšu se příště a stejně se tam dostanu. Prostě musíme nabrat spoustu lidí ať je nějáká konkurence, prostě kdo dřív se zapíše tím se dostane na raid. je jedno jestli v tom raidu bude nepoměr mezi jednotlivými classy, hlavní je aby se to složilo a šlo se to aby ti co se nezapsali utřeli nos...toť můj názor | |
|
| |
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 67 Join date : 23. 05. 11 Age : 35 Location : ... Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Tue Jun 28, 2011 6:56 pm | |
| S tim co jsi řekl Slashi souhlasim, ale za pokažení raidu tím že se někdo nedokáže ovládat nebo neposlouchá co má dělat už by tresty být měly. | |
|
| |
accursed Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 2
Body za aktivitu : 5 Join date : 15. 06. 11 Age : 32 Location : Czech republic Ostrava Co mě pobaví : WoW
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Wed Jun 29, 2011 2:01 pm | |
| Ja se nereguju v raidplaneru a vubec ted do raidu ve večernich hodinach nemužu proto,že nemam pořadne zamestnani a zatim si ho hledam a v prubehu dne mam brigadu jako řidič pizzerie..takže když zavolaj že nestihaj tak musim letet a nechcu vam kazit raid tim že jen tak leavnu a pujdu do dupy...ale v nejblizši dobe se to zmeni a praci mit poradnou budu...prozatim sem v utlumu | |
|
| |
Radowan Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 13
Body za aktivitu : 30 Join date : 01. 05. 11 Age : 32 Location : CZ Co mě pobaví : Tvoj tatko
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Thu Jun 30, 2011 1:58 am | |
| ked chces mit super guildu a raidovat jak top guildy.. tak to chce trochu jiny lidi.. nekterym lidem proste nevysvetlis.. jestli chces zmenu tak pokickuj 3/4 guildy | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Mon Jul 04, 2011 8:10 am | |
| takze... aby sme sa niekam posunuli, nebudem zakladat novy topik ked sa to stale tyka jedneho a toho isteho.
chcem vam pripomenit zopar veci a to:
sme PVE gilda!! povinnost mat revizny topik aspon s raidujucim mainom AKTIVITA
po konzultacii s oficirmi a mojom egoistickom rozhodnuti budu zmeny v gilde. Co sa ale tyka vas je, aby ste sa snazili o to aby sa gilda niekam dostala, mate na to od dnes 10 dni. to vase snazenie chcem vidiet v tom ze si aspon zaktualizujete svoje topiky, VY skontaktujete svoje CL a prejdete si s nim eq, rotacie a podobne, VY budete pripraveni na raid (budete mat pve eq, scrolly, flasky...) chystam cistenie gildy od odpadkov a prave tieto veci si poverene osoby budu vsimat a robit si zapisky, tak sa SNAZTE!!
dalsou vecou je ze sa k nam pridaju clenovia mensej gildy Playmates, nie vsetci su 80 tak vas prosim o pomoc aby cim skor doexpili, a mohli sa k nam pridat na raidy.
dakujem za pochopenie.
Tyranka Lucia - ocakavajuca vasu aktivitu | |
|
| |
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Tue Jul 05, 2011 1:56 pm | |
| Tak jen pro info včera úžasně nahovno raid na Naxx25 doplněný worldem(bohužel), ale došli jsme a přijali jsme pár opravdu schopných hráčů do guildy. Vážně nás ale udivilo, že jakmile jsme byli u Kela najednou se lidem z guildy chtělo do Naxxu ikdyž předtim měli spoustu výmluv jak nemůžou. Takže pokud s tím někdo nebude mít vyloženě nějaký problém tak přesně takový ignoranty já brát na raidy nebudu. Jestli to pak bude Auremu, Květákovi nebo Lucce jedno tak to už bude jejich věc, ale mě tenhle přístup sere a jestli mam sem tam zastoupit RL v případě, že tu někdo jiný nebude tak u mě maj smůlu. | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 73
Body za aktivitu : 152 Join date : 13. 05. 11 Age : 33 Location : Kladno
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Wed Jul 06, 2011 4:08 pm | |
| Neboj epiku.. pokud sis mohl vsimnout tak jsem do 10 bral jenom lidi ktery k tomu chovaj nejakej pristup bohuzel tedka nestiham raidy ani ja .. | |
|
| |
Mikayla Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 7
Body za aktivitu : 11 Join date : 02. 06. 11 Age : 36 Location : Slovakia Co mě pobaví : hocičo
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? Wed Jul 06, 2011 4:22 pm | |
| ako sry ze teraz nechodim raidy a podobne ale nemam na to vobec cas...ale ked sa bude dat a budem mat nejaky volny cas tak sa rada pridam...ale je to tazke teraz | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: CO SA TO DEJE? | |
| |
|
| |
| CO SA TO DEJE? | |
|