Fórum guildy No Remorse |
|
| Změny v guildě. | |
|
+4Eepik Arkonea Slashkiller delltwo 8 posters | Autor | Zpráva |
---|
delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 36
Body za aktivitu : 77 Join date : 16. 05. 11 Age : 35 Location : Praha / Posilka (:D) Job/hobbies : IT technik Co mě pobaví : IT, grafika, WoW addicted?
| Předmět: Změny v guildě. Thu Jul 07, 2011 10:08 pm | |
| Takže, za offiziery předkládám návrh na lehčí změnu chodu guildy.
- používání EPGP addonu na všechny raidy, pokud se neřekne jinak (přinutí to lidi chodit) - rozdávání EP za připravenost a aktivitu na raid, myšleno především pokud se raid nesloží, protože buď někdo nechce nebo nejsou lidi + progress - srážení EP za ignoraci, nechození raidů apod. - srážení EP za bordel na TS a v raid chatu
- každé CL si OPRAVDU DŮRAZNĚ pohlídá svoje ovce, aby každý za svou classu uměl, točil dps či healoval nějak souměrně k EQ - důraz na připravenost na raid - tvrdé tresty za neuposlechnutí raid leadera, neposlušnost při raidu, TS, atp.
Návrh na nové CL (při větší aktivitě ve hře opětovné přehození po domluvě): Warrior, Mage, Hunter .. bud návrh nebo zvýšení aktivity..
+ Důraz na Raid Plannar, sledování dění na foru + PEKELNEJ důraz na TS a addony - EPGP, DBM, Omen (pro trhače agger)
Při odjezdu lidí na delší dobu - Napsat do topicu určeného na foru od kdy do kdy = DULEZITE
| |
| | | Slashkiller Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 8
Body za aktivitu : 16 Join date : 28. 06. 11 Age : 34 Location : Beroun Co mě pobaví : wow
| Předmět: Re: Změny v guildě. Fri Jul 08, 2011 6:48 am | |
| Souhlasim s dellem, guilda tu změnu potřebuje. ale o změnách se mluvilo dlouho ale stejně se nic nestalo, takže doufám, že nějáka ta změna nastane....A to řešení co si zmínil nahoře, jsem PRO | |
| | | Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 96
Body za aktivitu : 157 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Lipt. Mikulas / SVK
| Předmět: Re: Změny v guildě. Fri Jul 08, 2011 8:18 am | |
| V podstate s tebov suhlasim, az na tu nahradu CL, aspon co sa tyka warriorov (Ellbereth), pokial nepisal, ze konci s WoW, tak by som mu to nebral... CLko robi od cias ked som bol novacik este za existencie guild KoE, ktovie kolko to robil este predtym... ja by som zvolil len niekoho kto by ho mohol zastupit, moj navrh je jednoznacny - Deadmira, je officir a s warrom myslim ma skusenosti potrebne na to aby mohol davat do laty druhych Co sa tyka magov (Racion)- tam tiez neviem, sem tam sa tu ukaze, ale tak fakt treba brat do uvahy, ze je leto, ludia chodia dakde do prdele na fusky (ja mozno pojdem v augeste do prahy napriklad, tak tiez tu nebudem), alebo proste sa len tak po veceroch niekde motatuju s partiou.. v tomto by som nehaval velke rezervy. Je jasne, ze kvoli dovodom, ktore som uviedol u raciona, nemozme stopnut raidovanie a cakat na september, to by bol des. Ono aj tak ked poskladame UD25, dajme tomu uz behom tyzdna, caka nas progress, pretoze vacsina ludi co v tom raide budu, su novacikovia, ktori s UD moc skusenosti nemali. Len dufam, ze sa v tomto mylim a aspon prvych sest bossov bude farma, ako to byvalo pred letom. | |
| | | Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 38
Body za aktivitu : 67 Join date : 23. 05. 11 Age : 35 Location : ... Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: Změny v guildě. Fri Jul 08, 2011 9:25 am | |
| No jelikož jsme to řešili online na TS tak nemám co dodat . PRO | |
| | | Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 73
Body za aktivitu : 152 Join date : 13. 05. 11 Age : 33 Location : Kladno
| Předmět: Re: Změny v guildě. Fri Jul 08, 2011 10:24 am | |
| Jelikoz jsem i ja jednim z predstavitelu tehle idee , tak jsem jednoznacne PRO to obarvit si curaky na cerveno.. a jit demonstrovat jeniczkovi pred dum | |
| | | Ellbereth CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 36
Body za aktivitu : 63 Join date : 28. 03. 11 Age : 35 Location : Zilina<->Ruzomberok,SVK
| Předmět: Re: Změny v guildě. Fri Jul 08, 2011 4:22 pm | |
| Ahojte,sry za neohlasenu neaktivitu,ale sam som nevedel co, ako a kedy...dovody su dva...nedostatok casu a nekvalitny net.Obidva problemy su spojene s prazdninami takze kym neskoncia(cca koniec septembra), a ja nepojdem spat na intrak tak sa bohuzial v hre moc ukazovat nebudem. S uvedenymi navrhmi suhlasim,sam som sa ich snazil praktizovat uz davnejsie. CL je nato aby bol ingame co najcastejsie, aby mohol svojim zverencom poradit a a na raide si ich skontrolovat a nechavat mu tento rank preto lebo to dlho robil je podla mna hlupost,hlavne ked je zanho adekvatna nahrada. Chcel som sa toho vzdat uz davnejsie,kedze uz warra aktivne nehram a ludia potom nevedia preco sa maju obracat na shamana aby im pomohol s warrom . Takze tymto sa postu CL vzdavam...kandidat je jednoznacny - Deadmira. Tak snad som napisal vsetko co som chcel,vela stastia v progresse a snad sa uvidime po prazdninach. | |
| | | Deadmira Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 44
Body za aktivitu : 67 Join date : 29. 03. 11 Age : 30 Location : Brno Co mě pobaví : WoW,Holky,...
| Předmět: Re: Změny v guildě. Fri Jul 08, 2011 8:45 pm | |
| mozna max ty EPGP za naxx menší (GPcka) | |
| | | Administrator Administrator
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 109
Body za aktivitu : 290 Join date : 28. 03. 11 Age : 33
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Změny v guildě. | |
| |
| | | | Změny v guildě. | |
|