No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy No Remorse

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Spamy v raide

Goto down 
+4
Kvetomir
Luccy
Slashkiller
Arkonea
8 posters
AutorZpráva
Arkonea
CL
Arkonea

Pohlaví : Male

Znamení zvěrokruhu : Blíženci

Počet příspěvků : 96

Body za aktivitu : 157

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyMon Jul 11, 2011 8:00 am

Tento topic pisem v mene vsetkych bufferov v raide, ktori vyuzivaju k buffovaniu rozne druhy reagentov, cize pala, druid, priest, mage.

Tak a zacnem pekne z ostra. Pre menej chapavych to znamena, ze regenty stoja nejaky ten peniaz a navyse pala dava blessy na jednotlive classy, nie na cely raid. Bolo by dobre kebyze si hraci uvedomia, ze musia pockat kym sa vsetci dostavia na miesto urcene, ci uz pred bossom, alebo na zaciatku raidu. Predsa musi byt logicky celkom jasne, ked napriklad z class mage jeden clovek este neni na mieste, a dalsi co uz je na mieste sa dozaduje napr GBoK, sa moze dotycni co je na mieste aj o zem drbnut, ten buff nedostane, ja proste odmietam minut 500 symbolov len koli jednemu blbovi co sa nevie ukludnit. Mna osobne to uz zacina celkom pekne srat... a myslim, ze z tychto bufferov niesom sam, ked to dookola opakujeme, ze este ten bufff nedostanu, ze este niesu vsetci a napriek tomu stale vidim v chate vykriky do tmy typu: "GBoW a GBoK"; "omg preco este nemam GBoM";"sakra co delate palove, ze nebuffujete","omg ja tu packu snad ani nedostanem" a pod.

Ako jednoznacne riesenie by som videl strhavanie EP za spam... zo zaciatku by boli sankcie mensie... ale potom by som strhaval aj viac

+ to iste plati o nedockavcoch, ktori v kuse pisu "uz pome","go go go" a neviem co ked polka raidu este neni na mieste a chybaju im buffy.

Prosim vyjadrit sa
Návrat nahoru Goto down
Slashkiller
Member

Znamení zvěrokruhu : Lev

Počet příspěvků : 8

Body za aktivitu : 16
Co mě pobaví : wow

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyMon Jul 11, 2011 8:32 am

Arko má pravdu, taky mě nebaví furt poslouchat dej mi Kinga dej mi kinga, proč nemám kinga atd...GBOK se dává úplně nakonec jako poslední buff, taksi na to zvykněte, čím dřív tam budou lidi, čím dřív budou všechny buffy tím dřív dostane kinga, peace
Návrat nahoru Goto down
Luccy
Officer
Luccy

Pohlaví : Female

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 288

Body za aktivitu : 473
Co mě pobaví : Actually no sense...

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyMon Jul 11, 2011 9:10 am

nj co buff to sviecka... a kedze hekni perma nenosi tak to cvakam ja za pristy...

celkovy raid spam proste obmedzit, to iste aj pre postovanie dmg a healu z recoutu... proste je na to kanal a davajte to tam koho to uazjima si to pozre a nekazte raid kanal ostatnym
Návrat nahoru Goto down
Kvetomir
CL

Znamení zvěrokruhu : Panna

Počet příspěvků : 73

Body za aktivitu : 152

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyMon Jul 11, 2011 2:04 pm

Jop .. souhlasim ale s tim GO GO GO .. me to teda silne nebavi buffovat se 15 minut kvuli jednomu wipu..
Jako resime na tom TS zbytecny kraviny misto toho aby se to bufflo a slo se dal Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Eepik
Member

Znamení zvěrokruhu : Beran

Počet příspěvků : 38

Body za aktivitu : 67
Co mě pobaví : ...

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyMon Jul 11, 2011 9:17 pm

Souhlasim a ještě se přidám s tím co se dělo dneska. Lidi jestli chcete abych ty raidy skladal a vedl tak když řeknu že půjdeme Ulduar tak půjdeme Ulduar a ne něco jiného. Dneska jsem se nechal ukecat na VoA tak budiž, pak ještě na OS+3 a taky dejme tomu, ale když pak dáme sraz ve 21:05 u Ulduaru a 90% lidí jde k EoE s tím že se jde tak se na mě nezlobte, ale toho se zůčastňovat nebudu. Jestli chcete jít jinej raid tak není problém, jděte ale veďte si to sami.
A hlášky typu "UD nejdeme, to nedáme" fakt neřešim. Prostě je 25 lidí online je pondělí a naxx, OS a VoA jsou dole půjde se Ulduar. Kvůli wipování se otevřely opravy z banky na raidy takže to jako důvod neberu.
Návrat nahoru Goto down
delltwo
Member
delltwo

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 36

Body za aktivitu : 77
Job/hobbies : IT technik
Co mě pobaví : IT, grafika, WoW addicted?

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyMon Jul 11, 2011 11:54 pm

epik +1
Návrat nahoru Goto down
Slashkiller
Member

Znamení zvěrokruhu : Lev

Počet příspěvků : 8

Body za aktivitu : 16
Co mě pobaví : wow

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyTue Jul 12, 2011 5:47 am

E +1
Návrat nahoru Goto down
Arkonea
CL
Arkonea

Počet příspěvků : 96

Body za aktivitu : 157

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyTue Jul 12, 2011 8:41 am

Bolo to nefer voci tebe, takze sa ospravedlnujem, kedze som bol aj ja kus v tom namoceny. Takze do buducna hovorim za seba, ze podporim cloveka co si raid poskladal aj keby sa malo UD wipovat na trashi. Este raz sorry.
Návrat nahoru Goto down
Kvetomir
CL

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyTue Jul 12, 2011 1:14 pm

Ok .. mě je to jedno .. já nemam na UD gear a jako eepiku sorry ale dokud vedu healovani tak do UD 25 nepujdu.. videl jsem to posledne .. proste za me .. potrebujem se equpinout.. nejenom ze to stoji goldy, ale taky morálku a celkem dost koncentrace.. a s kazdym wipem na pičovině jde vsechno rapidně dolu. fakt sorry ale wipovat treba 5x razora kterej je nejlephci boss se mu uz nechce.. pochopim jeden wipe ze se neco posere.. ale dokud lidi nebudou ovladat dokonale svuj char tak nema smysl chodit UD.. uz jednou jsme to progresovali
Návrat nahoru Goto down
Kvetomir
CL

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyTue Jul 12, 2011 1:16 pm

Nehlede na to ze opravdu lidi ktery maj 4k gs + a nedaj aspon 4tisice dps.. to mi prijde hodne low .. kazdej char to muze dat.. videli jsme najse.. roguna 3.9k a daval kolem 6k dps ? .. nebo verdise se mnou, a to hrajem celkem dementni chary
Návrat nahoru Goto down
Eepik
Member

Znamení zvěrokruhu : Beran

Počet příspěvků : 38

Body za aktivitu : 67
Co mě pobaví : ...

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyTue Jul 12, 2011 1:35 pm

S půlkou toho co jsi teď řekl souhlasim takže chci vybídnout všechna CLka aby si zmapovali kdo má problém s DPS a hned to začali řešit. Ty lidi musí mít špatne talenty, rotace atd. Jako 3900gs se dá s přehledem nabrat v HC a zbytek se dobere v naxxu, OS. EoE a VoA.
Návrat nahoru Goto down
canar
Member
canar

Počet příspěvků : 11

Body za aktivitu : 20
Co mě pobaví : veeeela vecí

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyTue Jul 12, 2011 5:21 pm

S tým Buffovaním sa priklánam k Arko .. mne vcera nestacilo 30 regmentov na 2 raidy ... kedže kazdých 30 sek tam zaznela hlaska nemam buffy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
henki
CL
henki

Počet příspěvků : 13

Body za aktivitu : 25

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide EmptyTue Jul 12, 2011 10:02 pm

Luccy napsal:
nj co buff to sviecka... a kedze hekni perma nenosi tak to cvakam ja za pristy...

celkovy raid spam proste obmedzit, to iste aj pre postovanie dmg a healu z recoutu... proste je na to kanal a davajte to tam koho to uazjima si to pozre a nekazte raid kanal ostatnym

Very Happy už nosím more
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Spamy v raide Empty
PříspěvekPředmět: Re: Spamy v raide   Spamy v raide Empty

Návrat nahoru Goto down

Spamy v raide
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
No Remorse :: Koš :: Koš-
Přejdi na: