No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy No Remorse

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

pre Galotha

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Luccy
Officer
Luccy

Pohlaví : Female

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 288

Body za aktivitu : 473
Co mě pobaví : Actually no sense...

pre Galotha Empty
PříspěvekPředmět: pre Galotha   pre Galotha EmptyTue Jul 12, 2011 11:24 am

galothe neviem preco robis co robis a nie som sama ktora sa to pyta a ktoru to stve. odkedy je no remorse tak poriadne ani nie si online, ano, viem ze mas vela prace a v pici kompy a uvedomujem si to. ale nie som si ista ci si to uvedomujes aj ty. namiesto toho ked sa lognes aby si si v klude zahral tak poprehadzujes ranky (na coz neviem preco sahas do prace CLliek) a ine veci. proste uvedom si ze ked si v hre malo nemozes vediet akym smerom sa gilda odobrala. nikdy som voci tebe nenamietala ale tak doprdele ked uz mi velice hovoris ako si ma vazis a bla bla tak sa podla toho chovaj. ked si ranky raz davaju CLka tak im ich laskavo nechaj, ked si oficiri zvolia oficira tak ho laskavo nechaj, az budes v hre viac mozno pochopis preco je dany clovek v oficire. ides tymto sam proti svojim pravidlam.

hlavne galothe zabudas na jednu vec, No Remorse vznikla z jadra KoE, ale pozri sa okolo seba, kto z jadra KoE este hraje? no schvalne? ja som ich napocitala ani nie 7. tak si uvedom ze to co bolo v keepers uz davno nie je a aj to co sa z keeprov prenieslo sem uz zanika. su tu novi ludia, nove vedenie, novi oficiri, a nove pravidla hry tak sa nesnazme o dalsi pokus rozvratenia gildy pretoze ja prist o dalsiu gildu ktorej venujem tolko casu energie a namahy nemienim. a tymto si opet rozvratime to, co ma drzat po kope.

za gum ta zvolilo jadro keeprov, ktore z velkej casti uz nehraje ale napriek tomu ti ho neberem, ale prehodnot to, co budes v gilde robit, aspon po dobu nez zacnes znova hrat. a podotykam hrat nie logovat sa na raid raz za x dni. dovtedy bud daj gum niekomu inemu, alebo sa snaz aspon pochopit preco su veci tak ako su.

pisem sem ako topik preto, pretoze nie som sama ktoru niektore veci hnevaju a hlavne preto, pretoze nie si schopny mi reagovat na spravy tak neviem ci ich vobec citas.

Návrat nahoru Goto down
Kvetomir
CL

Pohlaví : Male

Znamení zvěrokruhu : Panna

Počet příspěvků : 73

Body za aktivitu : 152

pre Galotha Empty
PříspěvekPředmět: Re: pre Galotha   pre Galotha EmptyTue Jul 12, 2011 1:19 pm

+1 lucy v tom ze nemuze vedet co se deje.. Jinak takova mensi otazka.. nebyl jsem nahodou prvni JÁ , kdo tohle rekl falce a artemiosovi ? ze jako kecaj nam moralisticky do hry a pritom netusi jak to chodi ? .. btw .. a nesklidil jsem za to nahodou hodne sprostejch slov ze se neumim chovat k lidem ktery za vas hrajou od KoE ?
Návrat nahoru Goto down
Galoth
Guild Master
Galoth

Pohlaví : Male

Počet příspěvků : 49

Body za aktivitu : 80

pre Galotha Empty
PříspěvekPředmět: Re: pre Galotha   pre Galotha EmptyTue Jul 12, 2011 4:21 pm

Lucko soukromé zpravy čtu, stejně jako forko. Jinak povyšovaní jsem chtěl nechat v režii CL, ale rank Promagistrate jsme udělali pro ty nejlepší z členu co nejsou ve vedení, (asi, nebo spíše mate pravdu že si tam hodně lidi zaslouží byt) ale mě se celkem nelibilo když jsem tam našel 15 lidí. Ale myslím si že to je ted celkem jedno.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

pre Galotha Empty
PříspěvekPředmět: Re: pre Galotha   pre Galotha Empty

Návrat nahoru Goto down

pre Galotha
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
No Remorse :: Koš :: Koš-
Přejdi na: