galothe neviem preco robis co robis a nie som sama ktora sa to pyta a ktoru to stve. odkedy je no remorse tak poriadne ani nie si online, ano, viem ze mas vela prace a v pici kompy a uvedomujem si to. ale nie som si ista ci si to uvedomujes aj ty. namiesto toho ked sa lognes aby si si v klude zahral tak poprehadzujes ranky (na coz neviem preco sahas do prace CLliek) a ine veci. proste uvedom si ze ked si v hre malo nemozes vediet akym smerom sa gilda odobrala. nikdy som voci tebe nenamietala ale tak doprdele ked uz mi velice hovoris ako si ma vazis a bla bla tak sa podla toho chovaj. ked si ranky raz davaju CLka tak im ich laskavo nechaj, ked si oficiri zvolia oficira tak ho laskavo nechaj, az budes v hre viac mozno pochopis preco je dany clovek v oficire. ides tymto sam proti svojim pravidlam.
hlavne galothe zabudas na jednu vec, No Remorse vznikla z jadra KoE, ale pozri sa okolo seba, kto z jadra KoE este hraje? no schvalne? ja som ich napocitala ani nie 7. tak si uvedom ze to co bolo v keepers uz davno nie je a aj to co sa z keeprov prenieslo sem uz zanika. su tu novi ludia, nove vedenie, novi oficiri, a nove pravidla hry tak sa nesnazme o dalsi pokus rozvratenia gildy pretoze ja prist o dalsiu gildu ktorej venujem tolko casu energie a namahy nemienim. a tymto si opet rozvratime to, co ma drzat po kope.
za gum ta zvolilo jadro keeprov, ktore z velkej casti uz nehraje ale napriek tomu ti ho neberem, ale prehodnot to, co budes v gilde robit, aspon po dobu nez zacnes znova hrat. a podotykam hrat nie logovat sa na raid raz za x dni. dovtedy bud daj gum niekomu inemu, alebo sa snaz aspon pochopit preco su veci tak ako su.
pisem sem ako topik preto, pretoze nie som sama ktoru niektore veci hnevaju a hlavne preto, pretoze nie si schopny mi reagovat na spravy tak neviem ci ich vobec citas.