| Volba Guma. | |
|
+10canar Lillith Aenea Deadmira Luccy henki Kvetomir Eepik delltwo Galoth 14 posters |
|
Kdo má být GuM gildy? | Lucka | | 29% | [ 8 ] | Květák | | 4% | [ 1 ] | Dell | | 4% | [ 1 ] | Galoth | | 50% | [ 14 ] | Eepic | | 13% | [ 4 ] |
| Celkem hlasů : 28 | | Poll closed |
|
Autor | Zpráva |
---|
Galoth Guild Master
Pohlaví :
Počet příspěvků : 49
Body za aktivitu : 80 Join date : 28. 03. 11 Location : Brno
| Předmět: Volba Guma. Tue Jul 12, 2011 8:40 pm | |
| Jelikož nikdo nemá odvahu to nadhodit, tak si dovolím to nadhodit sam. S tím že by se gilda měla sama rozhodnout kdo by měl být GuM, kdo dokaže uklidnit horké hlavy officiru a zachovat si chladnou hlavu a respektuje ho velká čas gildy. | |
|
| |
delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 36
Body za aktivitu : 77 Join date : 16. 05. 11 Age : 35 Location : Praha / Posilka (:D) Job/hobbies : IT technik Co mě pobaví : IT, grafika, WoW addicted?
| Předmět: Re: Volba Guma. Tue Jul 12, 2011 9:02 pm | |
| | |
|
| |
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 38
Body za aktivitu : 67 Join date : 23. 05. 11 Age : 35 Location : ... Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: Volba Guma. Tue Jul 12, 2011 9:06 pm | |
| Děkuju Delle . Jsem pro zachování GuM pro Galotha | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 73
Body za aktivitu : 152 Join date : 13. 05. 11 Age : 33 Location : Kladno
| Předmět: Re: Volba Guma. Tue Jul 12, 2011 9:28 pm | |
| Je mi to jedno.. nemam jasnýho kandidáta.. A abych pravdu rekl , staci mi GuM kterej to bude tlacit do PVE .. ja jsem spokojenej healer ..
| |
|
| |
delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 77 Join date : 16. 05. 11 Age : 35 Location : Praha / Posilka (:D) Job/hobbies : IT technik Co mě pobaví : IT, grafika, WoW addicted?
| Předmět: Re: Volba Guma. Tue Jul 12, 2011 9:40 pm | |
| Můj názor je tento: ...guildu se musí pohnout, chci silnýho vůdce a to pardon ted neni | |
|
| |
henki CL
Počet příspěvků : 13
Body za aktivitu : 25 Join date : 29. 03. 11
| Předmět: Re: Volba Guma. Tue Jul 12, 2011 9:58 pm | |
| njn ... když má momentální gum 2 guildy tak to těžko utáhne xD ,,the fail clan 4ever,, | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Volba Guma. Tue Jul 12, 2011 10:06 pm | |
| jasne ked mas riesit veci dolezite tak ma s forkom posles do pici ale priblble poznamky pisat vies... | |
|
| |
Deadmira Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 44
Body za aktivitu : 67 Join date : 29. 03. 11 Age : 30 Location : Brno Co mě pobaví : WoW,Holky,...
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 8:29 am | |
| jsem pro zachovaní hlas pro Galotha | |
|
| |
Aenea Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 7
Body za aktivitu : 12 Join date : 20. 06. 11 Age : 31 Location : Valašské meziříčí Co mě pobaví : Dobrý dungy bez WIPE
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 11:55 am | |
| ja si myslím že by to mohl byt epik ale nechci tim nějak omezit galota protože je to dobry GUM ale epik je nadruhou stranu zase online každy den ja chápu galota že ma praci ale musi se stím smířit | |
|
| |
delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 7:21 pm | |
| Fajn, takže kdo to vynuloval?...KDO SI KURVA HRAL S TIM HLASOVANIM!... UPLNE JINY CISLA !!! ...je mi jedno kdo to byl (Verča?..) nebo jinej kokot co nemá nic lepšího na práci ?...
edit: jestli se tohle nevyřeší, papa ... a nebudu sám. Tohle má na svědomí podle mě Veruna...
Naposledy upravil delltwo dne Wed Jul 13, 2011 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Lillith Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 2
Body za aktivitu : 5 Join date : 03. 06. 11 Age : 36 Location : Brno Co mě pobaví : PC
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 7:36 pm | |
| Galoth je dobrej GuM ale neni aktivni. Davam hlas Lucce protoze co sem si tak vsiml tak ju serou podobny veci co me | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 8:05 pm | |
| Já nevim lillith no.. Lucku sice spoustu veci sere ale neprichazi s resenim.. myslim ze vsechny nas serou stejny veci | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 8:38 pm | |
| nesuhlasim s tym aby gum mal niekto kto nebol pri vzniku a rozbiehami NR, aj ked je to len rank ako kazdy iny... | |
|
| |
canar Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 11
Body za aktivitu : 20 Join date : 30. 05. 11 Age : 31 Location : Slovensko- Nižný Hrušov Co mě pobaví : veeeela vecí
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 8:50 pm | |
| Možem niečo dodať ?? dufam ze sa nenahnevate a nebude ma potom nahanat v hre ...snad Z mojho pohladu aj ked som v tejto guilde pomerne kratko pripada mi to ako boj medzi luckou a galothom nwm ale preco .. a tak podla mna davam vykricnik podla mna aby bol GuM Eepic ktory patri k tomu jadru ktore ste tvorili .....nikto nevravi ze to je navzdy ale teraz by to bolo dobre aby guildu viedol niekto koho ludia respektuju (nevravim ze galoth a lucka nemaju resppekt to nie) a pojdu pod jeho vedenim raid a radostou nie preto ze musia alebo su nuteny ist .... tak aspo na cas by som to skusil takto Dufam ze tymto som nikoho nenahneval. | |
|
| |
delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 8:53 pm | |
| Jo jo, souhlasim s canarem. A vznik nevznik...to je uplně u prdele. Epik má pevnou ruku, řešení a vyzná se. | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 9:26 pm | |
| vojna medzi mnou a galothom? wtf? jakoze vtipny si | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 9:53 pm | |
| Luci nevic kdo resetoval vysledky ? | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Wed Jul 13, 2011 10:07 pm | |
| odkial to mam vediet? som rada ze postujem odpovede | |
|
| |
delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Thu Jul 14, 2011 12:41 am | |
| Epik měl přes 15 hlasů a nějakej dement mu to vyresetoval ..takže celkově prostě celý hlasování je uplně k hovnu. | |
|
| |
Kvetomir CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Thu Jul 14, 2011 2:07 pm | |
| Sice to sem do tohohle topiku nepatří , ale ač se změní vedení jakkoliv , tak jsem zase dneska kicknul Gronna ( vyninjoval OS25 který si sám složil) a taky Marthyrise ( neustále rejpání do guildy že sereme na lidi bez gearu , i pres to ze jsem mu dukladne vysvetlil ze equip resime o vikendu a jeho jsem v raidu o vikendu nevidel) .. | |
|
| |
delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Thu Jul 14, 2011 2:15 pm | |
| Vždyť v pořádku | |
|
| |
Radowan Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 30 Join date : 01. 05. 11 Age : 32 Location : CZ Co mě pobaví : Tvoj tatko
| Předmět: Re: Volba Guma. Thu Jul 14, 2011 2:56 pm | |
| jakto že je Lucka v TFC? no doufam že se alespoň za mě přimluví až se NR rozpadne ^^ a s Verčou je co? chybí mi její hlas na TS... volbu guma nechám na old school členů NR. | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Thu Jul 14, 2011 6:14 pm | |
| wtf? verca na TS nikdy nehovorila :DDD | |
|
| |
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
| Předmět: Re: Volba Guma. Thu Jul 14, 2011 6:16 pm | |
| btw delli mohol by si si aj citat PM | |
|
| |
Radowan Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Body za aktivitu : 30 Join date : 01. 05. 11 Age : 32 Location : CZ Co mě pobaví : Tvoj tatko
| Předmět: Re: Volba Guma. Thu Jul 14, 2011 7:13 pm | |
| - Luccy napsal:
- wtf? verca na TS nikdy nehovorila :DDD
ještě že si to pochopila xD | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Volba Guma. | |
| |
|
| |
| Volba Guma. | |