Fórum guildy No Remorse |
|
| Volba Guma. | |
|
+10canar Lillith Aenea Deadmira Luccy henki Kvetomir Eepik delltwo Galoth 14 posters | |
Kdo má být GuM gildy? | Lucka | | 29% | [ 8 ] | Květák | | 4% | [ 1 ] | Dell | | 4% | [ 1 ] | Galoth | | 50% | [ 14 ] | Eepic | | 13% | [ 4 ] |
| Celkem hlasů : 28 | | Poll closed |
| Autor | Zpráva |
---|
Heliador Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 5
Body za aktivitu : 9 Join date : 14. 04. 11 Age : 37 Location : Semily
| Předmět: Re: Volba Guma. Fri Jul 15, 2011 4:03 pm | |
| Doufám, že se ani na mě nebudete zlobit. Jestli jsem pochopil, tak v TOP3 jsou Lucka, Epik a Galoth. Lucka, pokud si dobře vzpomínám, mohla být GuMem už několikrát a ani jednou nechtěla. Mám jí rád, osobně by se mi jako GuM líbila, ale bohužel u většiny respekt mít nebude. Epik je poctivej a hodnej kluk, líbí se mi jeho chování v dunzích a raidech, sám jsem ho doporučoval pro přijetí a jsem rád, že se k nám dostal a ujal se tady. Ale já osobně hlasuju pro Galotha. Jako GuM mě přijímal, za jeho vedení guilda fungovala a do sraček to začalo jít až v momentě, kdy začal mít problémy s technikou a potom se zdravím. Je to člověk, který má v raidech, ale i v guildě, přehled, respekt a pevnou ruku. Osobně jsem pod ním zažil Naxx, který se téměř (co do morálky) rozpadl, přišel Galoth, pozdravil, rozdal pokyny a najednou to šlapalo jako hodinky... Sice to asi moc neznamená, jsem jen řadový pěšák, ale pro je Galoth prostě TOP GuM. | |
| | | Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 96
Body za aktivitu : 157 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Lipt. Mikulas / SVK
| Předmět: Re: Volba Guma. Sat Jul 16, 2011 10:10 am | |
| Heli + 1, Ja mam tiez velmi dobre skusenosti s Galothom uz z cias Keepers of Eternity, uz len ked som mal ban na VT (nie mojou vinou, byvam v cinziaku, cize zdielana IP) osobne mi pisal, aby som chodil riady, ze sa nacas vyriesilo nove VT, pritom to mala byt robota CLka vtedajsieho a dalsie veci ako uz pisal Heli vynikajuci RL. Par ludi sa tu rozculovalo koli rankom. Bohaca co tam po rankoch, ja som v KoE mal xy mesiacov rank clena (u nas patricius)az kym sa nakoniec nerozpadlo a vobec ma to nesralo, pritom som bol aktivny, chodil som raidy pravidelne, pomahal som v guilde ked bolo treba a absolutne ma to nesralo, ze som len obycajny clen. Pri tom tam boli ludia co boli v guilde kratsie a mali rank elite. Zas aby sa mi aj z papule neprasilo, musim podotknut za seba ako CL, ze ano, nepacilo sa mi, ked mi demotol Driztdourdena, lebo ten rank som mu nedal pre paradu. Ale to je asi tak maximum. Bohuzial ako bolo spomenute, mal poslednu dobu technicke problemy a tak isto v praci ma toho dost, takze tu fakt byval zriedka, co sa uz meni ako hovoril. Takze chalani, Dell a spol co ste proti aby bol Galoth GuM pre vas mam len jedno. Nie ste tu az tak dlho aby ste vedeli aky je, mi starsia partia naopak vieme ze ma to co by mal mat GuM, ze je to spravny vodca a tak ako uz pisala Lucka a ako som aj ja pisal v hre som jednoznacne za to aby bol GuM niekto kto bol pri vzniku NR, ked uz tak aspon z principu, aj napriek tomu, ze NR je uz skoro uplne ina guilda ako bola na zaciatku. Tymto samozrejme chcem podotknut, ze absolutne nemam nic proti Eepikovi, vazim si ho a som rad, ze je s nami, co sa tyka ja teba Dell, vazim si vaseho slova. Nebude mi vadit, ked zastupcovia budu novsi ludia, ako je kvetak a epik + lucy(ale to je stara parta ), ale GuMa chcem ako som uz pisal. Ja to proste vidim takto. cize moje slovo je jasne GuM nech ostane Galoth
Naposledy upravil Arkonea dne Sat Jul 16, 2011 10:26 am, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Arkonea CL
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 96
Body za aktivitu : 157 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Lipt. Mikulas / SVK
| Předmět: Re: Volba Guma. Sat Jul 16, 2011 10:21 am | |
| A este chcem podotknut pre ludi ako Heli a spol. Nechapem preco sa ospravedlnujete za to, co pisete. Aj ked mate rank "radoveho pesaka" ako si pisal, si riadny clen guildy a mas rovnake pravo vyjadrit sa k teme ako ja, lucy a spol. Takze to len tak do buducna. Naopak je to good, ked vieme, ze forum sleduje aj niekto iny ako len officiri. | |
| | | delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 36
Body za aktivitu : 77 Join date : 16. 05. 11 Age : 35 Location : Praha / Posilka (:D) Job/hobbies : IT technik Co mě pobaví : IT, grafika, WoW addicted?
| Předmět: Re: Volba Guma. Sun Jul 17, 2011 9:50 am | |
| No pokud dobře počítam, tak v hlasování stejně vede Epik..tzn když se připočtou ty SMAZANE hlasy, stejně vychází nejlépe. | |
| | | Deadmira Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 44
Body za aktivitu : 67 Join date : 29. 03. 11 Age : 30 Location : Brno Co mě pobaví : WoW,Holky,...
| Předmět: Re: Volba Guma. Sun Jul 17, 2011 10:37 am | |
| | |
| | | Driztdourden Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 7
Body za aktivitu : 16 Join date : 08. 06. 11 Age : 33 Location : CZ Co mě pobaví : Sex :-D
| Předmět: Re: Volba Guma. Sun Jul 17, 2011 11:17 pm | |
| - delltwo napsal:
- Jo jo, souhlasim s canarem. A vznik nevznik...to je uplně u prdele. Epik má pevnou ruku, řešení a vyzná se.
Jak víš že má Epik pevnou ruku???? :-D :-D :-D :-D my něco nevíme Delle pověz nám to :-D :-D | |
| | | delltwo Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 36
Body za aktivitu : 77 Join date : 16. 05. 11 Age : 35 Location : Praha / Posilka (:D) Job/hobbies : IT technik Co mě pobaví : IT, grafika, WoW addicted?
| Předmět: Re: Volba Guma. Mon Jul 18, 2011 6:59 am | |
| Pššššt..to je jen mezi 3 krásnými chlapci | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Volba Guma. | |
| |
| | | | Volba Guma. | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|