No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy No Remorse

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Novinky v Mnichově

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Eepik
Member

Pohlaví : Male

Znamení zvěrokruhu : Beran

Počet příspěvků : 38

Body za aktivitu : 67
Co mě pobaví : ...

Novinky v Mnichově Empty
PříspěvekPředmět: Novinky v Mnichově   Novinky v Mnichově EmptyTue Jul 26, 2011 9:38 am

Ahoj všichni Smile. Je to dlouhé, ale důležité takže čtěte!

Jak už většina z Vás ví, udála s v guildě teď spousta poměrně zásadních změn. První novinkou je, že jsem se ač nečekaně stal GuMem a pokud chcete aby NR šlapala jak má a prosperovala tak jak očekáváte, uděláme pár změn.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takovou první zásadní věcí bude, že vypisuji kandidátku na CL mage, rogue a warrů(uvítal bych vyjádření Deadmiry Smile). Taky potřebujeme dobrat lidi kteří nebudou líní a chtějí se trošku angažovat. Především z řad feral druidů, fury/arms warrů, mage, locků a assa rogue. Bylo by fajn kdyby se přihlásil nějaký dobrovolník který se o tyhle nábory postará.
Samozřejmě stopujeme přijímání Hunterů, DK a Paladinů, máme jich dostatečně.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Další, už méně příjemná záležitost jsou raidy. Vůbec se nám nelíbí že 10 z 25ti lidí v raidu netočí dps jaký by se svým gearem točit měli. Proto pokud někdo má 4000+GS a točí 3000dps má problém a ten musí řešit se svým CL. Koho to nezajímá, nestará se o to nebo přímo ignoruje pobízení svého CLka k nápravě bude vyhozen z guildy nebo případně potrestán. Tím trestem může být odepření lootu a to nehledě na prioritu v EPGP! Berte to na vědomí a začněte se snažit.
Na každý den budeme v GC vypisovat raidy tak si toho všímejte a snažte se zapojit. Neposlední věcí v tomhle bodě jsou addony. Ode dneška platí, že kdo nebude mít DBM,TS, Omen(pro ty co trhají aggro) tak do raidu nepoleze. Kdo napčíklad vywipuje raid u Grobulla injekcí nebo bude mít permanent silence u Ignise dostane kopanec do prdele a na raidy chodit nebude.
Tak dál, změnil jsem ranky tak aby byly srozumitelnější. Sice škoda protože tamty byly pěkný, ale hodně lidí je líných se podívat na forum co ten a ten rank znamená. GuMik, ViceGuM, Banker, RL, CL, Elita, Veteran, Clen, Alt a OffiAlt. U tohodle už každý bude doufám vědět.
Další drobností je že si můžete kupovat EP za goldy(Které půjdou do banky!) a to v kurzu 1EP=100g, ale povoluje se to jen těm kteří raidy chodí. Takže ne že přijde někdo kdo do raidu jde jednou za měsíc a bude chtít koupit EP, nepřipadá v úvahu. nakupovat můžete u mě, Květáka a Della.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A jelikož členové dostávají EP za surky do banky tak offi budou dostávat EP za svou práci pro guildu, snažení a aktivitu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Závěrem to trošku shrneme v pár bodech.
-Nikdo nepůjde do raidu bez addonů
-RL má nárok předat loot jinému hráči v závislosti na svém uvážení nehledě na prioritu v EPGP
-Všichni CL se pořádně postarají o to aby jejich ovečky uměly za svou class a ty zmíněné ovečky budou se pokud možno sami ozvou, že potřebují pomoct!
Návrat nahoru Goto down
delltwo
Member
delltwo

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 36

Body za aktivitu : 77
Job/hobbies : IT technik
Co mě pobaví : IT, grafika, WoW addicted?

Novinky v Mnichově Empty
PříspěvekPředmět: Re: Novinky v Mnichově   Novinky v Mnichově EmptyTue Jul 26, 2011 9:56 am

Paráda, nádhera. Ještě doplním - co se týče raidů, platí v nich určitá pravidla a lidi BUDOU poslouchat RL a NEBUDOU mu do toho kecat nebo říkat "jdeme", "pullni to" atp. A pokud člověk nebude znát taktiky nebo něco nebude vědět, tak se ZEPTÁ, aby se předešlo problémům.

Jinak co se týče EP za goldy, nasadil bych klidně ještě vyšší cenu, jsem i pro 200, 500G ...Přeci jen EPčka jsou za raidování Smile ...

Epiku, dobrá práce Wink Ted to převést do praktický části... (ááh bude se kickovat Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
Slashkiller
Member

Znamení zvěrokruhu : Lev

Počet příspěvků : 8

Body za aktivitu : 16
Co mě pobaví : wow

Novinky v Mnichově Empty
PříspěvekPředmět: Re: Novinky v Mnichově   Novinky v Mnichově EmptyTue Jul 26, 2011 10:30 am

Napsaný je to hezky, teď jenom do uvést do praxe, Jinak ty EP, já sem osobně za levnější, 1EP za 100G si ti nikdo nekoupí, já osobně sem za hodnotu 1EP za 50G, to znamená, že 10EP bude za 500G a i to je dost, samozřejmě je to možné do maximální výši priority 1.9, to asi Eepik zapomněl zmínit. Ještě bych rád podotknul, že bankéř sem já (slash) a Driztdourden tudíž jakékoliv surky dávejte nebo posílejte na nás, ať o tom máme přehled aby jste na konci týdne dostali příslušný počet EP bodů, jak tomu bylo zvykem dříve...
Návrat nahoru Goto down
delltwo
Member
delltwo

Znamení zvěrokruhu : Ryba

Počet příspěvků : 36

Body za aktivitu : 77
Job/hobbies : IT technik
Co mě pobaví : IT, grafika, WoW addicted?

Novinky v Mnichově Empty
PříspěvekPředmět: Re: Novinky v Mnichově   Novinky v Mnichově EmptyTue Jul 26, 2011 11:19 am

No, já si u toho EP stojim za tim aby to bylo prostě drahý. EP jsou primárně za raidy a jestli si to někdo chce koupit, dá prostě 100vku...
Návrat nahoru Goto down
Brabus
Member

Znamení zvěrokruhu : Štír

Počet příspěvků : 4

Body za aktivitu : 8

Novinky v Mnichově Empty
PříspěvekPředmět: Re: Novinky v Mnichově   Novinky v Mnichově EmptyTue Jul 26, 2011 11:20 am

so vsetkym suhlasim..moc sa mi to paci Smile a ako hovoria ostatny dufam aj ja ze v praxi sa to ukaze este o nieco lepsie a ludia sa budu snazit..
Návrat nahoru Goto down
Galoth
Guild Master
Galoth

Počet příspěvků : 49

Body za aktivitu : 80

Novinky v Mnichově Empty
PříspěvekPředmět: Re: Novinky v Mnichově   Novinky v Mnichově EmptyTue Jul 26, 2011 11:27 am

Hoši kupovat do prioritu 1,9 je naprosta blbost, protože priorita je hodnota odvozena z dvou jiných proměných, daleko lepší napad je dat to do maxima EP.
Návrat nahoru Goto down
Eepik
Member

Znamení zvěrokruhu : Beran

Počet příspěvků : 38

Body za aktivitu : 67
Co mě pobaví : ...

Novinky v Mnichově Empty
PříspěvekPředmět: Re: Novinky v Mnichově   Novinky v Mnichově EmptyTue Jul 26, 2011 11:35 am

Galoth napsal:
Hoši kupovat do prioritu 1,9 je naprosta blbost, protože priorita je hodnota odvozena z dvou jiných proměných, daleko lepší napad je dat to do maxima EP.
Jj pravda, ale decay to postupně zase srovná.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Novinky v Mnichově Empty
PříspěvekPředmět: Re: Novinky v Mnichově   Novinky v Mnichově Empty

Návrat nahoru Goto down

Novinky v Mnichově
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
No Remorse :: Koš :: Koš-
Přejdi na: