Kulex Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 1
Body za aktivitu : 3 Join date : 29. 07. 11 Age : 35 Location : Plzeň Co mě pobaví : ,,drogy", sex a ,,rock n´roll" - and WoW..:D:D
| Předmět: Přihláška: Kulex - Přijat Fri Jul 29, 2011 3:19 pm | |
| O Vás
Jméno: Marťas Věk: 22 Jméno kdo tě může doporučit(pokud nikdo takovy není políčko se nevyplňuje): Předchozí guilda: přešel jsem na tento server ze serveru Valhalla a to z důvodu malé populace Uveďtě důvod opuštění vaší předchozí guildy: Byli jste kicknuti z minule guildy ? Proč ?: nikdy jsem nebyl kicknutý z žádné guildy ani na Valhalle ani na Twinu
Informace o vašem Charakteru Nick herní postavy: Kulex Class: Druid Level: 63 Hlavní talent build: Tank Vedlejší talent build(pokud jsou dual talenty): šetřím a bude to Heal
Technické údaje
Požíváme TS, byl by problém si ho stáhnout ? - bez problémů
Ostatní - ovládám TS, VNT, Skype a XFire, ostatní na dohodě:-) Jakjsem uvedl, přišel jsem na tento server z důvodu malé populace na předchozím. Tankuji 2 roky, podrobná znalost taktik na UD (i HM) VoA, OS, Onyxia, EoE, Naxx, WOTLK HC, Outland Dungeonmaster, Classic Dungeonmaster + většina raidu 60+. Dříve na Valhalle jsem byl zástupcem guildy, která první prošla na serveru UD na HM (v UD vždy za tanka),jsem 100% PvE hrač - Napiš nám něco málo o sobě. - jsem studentík práv takže času poměrně hodně..:-)
- Odkud ses od nás dozvěděl ? - ve hře od hráče tuším Eepic (nejsem jistý jestli se takhle píše), kterého jsem se už ve hře dotázal na vstup do vaší Guildy
- Napiš co od nás očekáváš a co nám můžeš nabídnout. - očekávám přátelský kolektiv, jsem nekonfliktní a nabídnout můžu své schopnosti a dovednosti i když předpokládám že jste kvalitní hráči:-)
- Proč se chceš přidat zrovna do No Remorse a ne do jiné z guild? - protože jste PvE guilda a zaujali jste me:-) | |
|
canar Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 11
Body za aktivitu : 20 Join date : 30. 05. 11 Age : 31 Location : Slovensko- Nižný Hrušov Co mě pobaví : veeeela vecí
| Předmět: Re: Přihláška: Kulex - Přijat Fri Jul 29, 2011 4:24 pm | |
| ano ano ano aspon vam nebude zatial kradnut eq vsak ? | |
|
Eepik Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 38
Body za aktivitu : 67 Join date : 23. 05. 11 Age : 35 Location : ... Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: Přihláška: Kulex - Přijat Sat Jul 30, 2011 2:53 am | |
| Už jsme spolu mluvili ve hře a probírali jsme to v guildě takže přijat. Napiš mi whisp o inv až mě uvidíš online . | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška: Kulex - Přijat | |
| |
|