Marbulinek Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 1
Body za aktivitu : 3 Join date : 01. 08. 11 Age : 35 Location : Náchod Co mě pobaví : sport, mejdany a stará:D
| Předmět: Přihláška - prijaty Mon Aug 01, 2011 3:23 pm | |
| O Vás
Jméno: Michael Věk: 22 Jméno kdo tě může doporučit(pokud nikdo takovy není políčko se nevyplňuje): Kulex Předchozí guilda: For the Alliance Uveďtě důvod opuštění vaší předchozí guildy: Není to guilda v pravým slova smyslu...nikdo si tam nepomáhá a jsou to samí nováčci...takových je na serveru spousta...prostě o ničem... Byli jste kicknuti z minule guildy ? Proč ?: ne nebyl
Informace o vašem Charakteru Nick herní postavy: Marbulinek Class: Hunter Level: 66 Hlavní talent build: Markship Vedlejší talent build(pokud jsou dual talenty): zatím není
Technické údaje
Požíváme TS, byl by problém si ho stáhnout ? - používám vnt, skype ale TS3 není žádnej problém
Ostatní
- Napiš nám něco málo o sobě. - Jmenuji se Michael je mi 22 a jsem student. Vysokoškolské vzdělání v oboru sportovní management, dosažený titul: Bc. Aktivně sportuju a taky se rád napiju:DD Momentálně jsem po plastice LCA levýho koleního kloubu takže času na hraní mám až moc:D Jináč myslím, že s hraním wow už mám nějaké ty zkusšenosti tj. znalost taktik všech 80tkových raidů krom UD z předchozího působení na Valhalle spolu s Kulexem.
- Odkud ses od nás dozvěděl ? - Od Kuldy:DD (Kulex)
- Napiš co od nás očekáváš a co nám můžeš nabídnout. - Nabídnout Vám můžu svůj čas strávenej při hraní wow...což si myslím není málo...a taky nejsem vypatlanej. Sem týmovej a učenlivej. Očekávám že mě snad příjmete a že si spolu případně užijeme kopec zábavy. Taky bych rád prošel 70tkovy raidy na aktualnim lvlu tzn. nechci chodit jen 80, ale když to bude nějakej velikej problém tak co mi zbejvá...přežiju to...jen je proste škoda, že se všichni hrnou na 80, aby chodili tech pár instancí když si můžou tu hru takhle krásně užít i na 70 v průběhu nudnýho expení. No a to je všechno. Díky, že si to aspoň někdo přečtete:D P.S.: Jsem sice zatím 66, ale je to jen otázkou času kdy to doexpim, protože za součastnýho stavu stejně nemám co jinýho dělat a hraju to denně nehledě na to, že mě to dost baví:DD
- Proč se chceš přidat zrovna do No Remorse a ne do jiné z guild? | |
|
Driztdourden Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 7
Body za aktivitu : 16 Join date : 08. 06. 11 Age : 33 Location : CZ Co mě pobaví : Sex :-D
| Předmět: Re: Přihláška - prijaty Mon Aug 01, 2011 9:33 pm | |
| Každej musí napsat něoc aby nevypadal hned zkraje uplně za debila :-D za mě ano | |
|
Neldion Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 12
Body za aktivitu : 22 Join date : 09. 04. 11 Age : 41 Location : Litoměřice Job/hobbies : Pracující/Student Co mě pobaví : jo občas by i byl
| Předmět: Re: Přihláška - prijaty Mon Aug 01, 2011 9:36 pm | |
| Jsem pro!! Líbí se mi tvoje chuť hrát a hlavně potřebuju parťáka na Outland repku Rádi tě mezi sebou přivítáme. | |
|
Lucinka Member
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 2
Body za aktivitu : 2 Join date : 20. 06. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : ...
| Předmět: Re: Přihláška - prijaty Mon Aug 01, 2011 11:30 pm | |
| najdi si ma ingame, prehodime par slov, nez sa rozhodnem ako gum | |
|
Luccy Officer
Pohlaví :
Znamení zvěrokruhu :
Počet příspěvků : 288
Body za aktivitu : 473 Join date : 28. 03. 11 Age : 36 Location : Bratislava Co mě pobaví : Actually no sense...
| Předmět: Re: Přihláška - prijaty Tue Aug 02, 2011 9:06 am | |
| respektive tu mas v podpise aj moje alty kde ma zastihnes | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška - prijaty | |
| |
|