No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Pro pokračování se prosím přihlašte.
No Remorse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy No Remorse

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Vyjadření

Goto down 
AutorZpráva
Galoth
Guild Master
Galoth

Pohlaví : Male

Počet příspěvků : 49

Body za aktivitu : 80

Vyjadření Empty
PříspěvekPředmět: Vyjadření   Vyjadření EmptySat Apr 09, 2011 1:59 pm

Takže, tohle jsem nějak psát nechtěl, ale bohužel nemám na výběr. Hromadu z vás co jste byli s nama v KoE začíná štvat že se začína odznova. Mě samotnému je to líto, ale bohužel s tím nic neudělam. Myslím že nemá smysl brečet nad rozlitém mléku. Někteří z Vás si myslí že budeme davat hned Ulduar, bohužel si Vás musím dovolit opravit. V současným stavu eq hráču nemáme šanci sundat Ulduar, zvlaště když enrage a další jsou nastaveny podle patche 3.0.1 .
Dále mě celkem mrzí lidi kteří nabrali eq v KoE a jelikož nedavame vyšši raid ( Ulduar ) , tak se rozhodli že pujdou dál. Mrzí mě to ale nic s váma neudělam, snad kromě přání at se vám daří v nových gildách a naberete eq po kterém tak dalece toužíte. Když už se tady rozepisuju tak chci poděkovat za trpělivost officirum že se dále trapí s vedením gildy.

Hromadu z vás zajíma jak to bude dál, takže to zkusím trošku nastinit. Můj soukromy názor je že zhruba za cca 4 týdny (po sundaní několika naxxu, OS + 2 (3) a EoE bychom se mohli přesunout na progress Ulduaru 25. Ulduar 10 se bude progresovat normalně protože by se jinak líp vybavení lidi pochazející z KoE nudili. Wink .
Tímto chci lidi poprosit o trpělivost a o to aby se snažili co nejvíc gildě pomoc v tom abychom mohli co nejdřív progressovat UD 25.

Dále bych rad dodal že bez VT a addonu na loot nemusíte ani myslet na to že by jste šli do raidu. No myslím že jsem napsal vše co mě trošku trapilo.

PS : Jinak mi to ještě nedá a specialně bych chtěl poděkovat dvoum hráčum za velkou podporu gildy a to Deadmira a Sopl
Návrat nahoru Goto down

Vyjadření
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
No Remorse :: Koš :: Koš-
Přejdi na: